We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

1/17/2017

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 87

Furtuna pe Bosfor episodul 87. Dilara, care se certase cu Ozan, va observa în ultimul moment autobuzul, care venea spre ea, însă va fi prea târziu.


Furtuna pe Bosfor episodul 87 rezumat: Geanta lui Dilara, care se va prăbuși pe jos în urma loviturii puternice, va fi luată de un hoț. Dilara va apărea în înregistrări ca fiind o femeie cu vârsta de aproximativ 40  de ani, rănită grav și  asupra căreia nu a fost găsit nici un act de identitate.
[ads-post]
Vor fi dărămați de vestea morții
Harun și Cihan, care știu că Ozan care aflase de cele întâmplate, a vorbit cu siguranță, aceste lucruri cu Dilara,  nu pot, de niciun fel să dea de urma lui Dilara. În momentele cănd cei doi vor fi cuprinși de panică de-a binelea, ei vor fi dărămați de știrea privind moartea unei femei în jur de 40 de ani găsită fără niciun document de indentitate….În spitalul unde fusese adusă Dilara este o mare durere.
Oare ce se va întâmpla între Damir și Hazal?

Damir, care își va da seama că Selma colaborează pentru poliție, va trece la acțiune. Hazal se va apropia, cu intenții bune, de Damir, care îi ieșise în față sub pretextul unei afaceri și care se recomandase drept omul de afaceri Demir Yankı, însă Damir înțelesese că toată viața i se va schimba de cum o văzuse pe Hazal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu