We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

1/21/2017

FURTUNA PE BOSFOR SEZONUL 3 REZUMAT

Furtuna pe Bosfor sezonul 3 episoadele 72,73,74,75,76,77,78,79,80,81,82,83,84,85,86,87,88,89,90 rezumat online toate episoadele in Limba Romana.


FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 72

Oriunde te-ai duce nu vei pute fugi de tine însuţi
După ce Cihan, care pe de-o parte o va scăpa printre degete pe Aişe cu care trăia o frumoasă poveste de dragoste şi pe de altă parte cel care nu va rezista în faţa destrămării complete a familiei sale, ăşi va cesiona firmele copiilor săi se va aşeya într-un orăşel de la malul mării. În timp ce în acest loc el se va înfrunta cu sine şi cu trecutul său, el nu  ştie nimic despre marele pericol care îl pândeşte....
Ura faţă de Cihan a Doamnei Maide, care crede că le-a pierdut pe cele două femei pe care le iubea ca pe fiicele sale din cauza acestuia, se amplifică pe zi ce trece.

Denumirea conacului: ERGUVAN
Hazal care îl va îjunghia Ozgur în timpul certei cu acesta va scăpa şi de această problemă însă ea va fi legată pe viaţă de un duşman.
Cu ocazia aniversării căsniciei, Harun şi Dilara vor organiza o petrecere la conacul care de acum se numeşte Erguvan.  Musafirul nepoftit al petrecerii va fi de această dată Asuman, sora mai mare a lui Dilara care este stabilită în America. La conacul unde Asuman sosise ca să distruge tot, aceasta îşi va alege drept cea mai apropiată prietenă pe Hazal...

Cansu va oferi o mare surpriză
Cansu care se măritase, în secret, cu Deniz, îşi va informa familia că este însărcinată. În timp ce Ozkan îşi  va pierde din nou controlul şi  va din nou de necazuri,  Cihan este pe cale să devină victim bunelor sale intenţiii.




FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 73


Cihan se va întoarce, iar Harun va înnebuni de furie

Cihan, care se va întoarce la Istanbul pentru a recunoaşte cadavrul domnului Rahmi,va fi şocat de ceea ce va vedea în faţa sa. Maide va afla că Cihan scăpase teafăr în urma exploziei ambarcaţiunii cu care plănuise să îl omoare pe Cihan, însă cauzase moartea unui copil. Pe de altă parte, Maide care va cădea în cursa întinsă de Ozan se gândeşte că în această problemă ar putea fi implicată şi Hazal.

Asuma face progrese intr-un mod insidu

Asuman care va descopri punctele vulnerabile ale lui Hazal şi va începe să o controleze pe aceasta (Hazal) este îmn legătură cu Candan care este duşmanul de moarte a lui Dilara. Gelozia extremă şi reacţiile lui  Harun vor începe să o sperie pe Dilara. Întâlnirea dintre Dilara şi Cihan va fi acozia neaşteptată cu ajutorul căreia Asuman să dea peste cap viaţa lui Dilara.

Oare ce are Cansu?

Sarcina lui Cansu va bucura foarte mult pe toată lumea, însă doctorul este îngrijorat de situaţia ei. În timp ce Deniz va fi zdruncinat de ceea ce va auzi de la doctor, Cansu caută modalităţile pentru a fi iertată de Cihan. Ozan va face un plan şi Cansu va ieşi în faţa tatălui său de care îi fusese foarte dor. Şi Burhan, tatăl lui Deniz, are un alt plan în ceea ce îl priveşte pe Ozkan.



FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 74


BOALA LUI CANSU ÎI VA APROPIA PE DILARA ŞI CIHAN. În acest episod Burhan va ieşi în faţa lui Cihan.
ASUMAN NU ARE DE GÂND SĂ PLECE. Dilara care va fi foarte deranjată de faptul că Asuman se instalase la conac, va intra într-o stare de şoc după ce va primi vestea de la avocat.
De acum înainte se pare că  Asuman nu are de gând să plece nici din Istanbul şi nici de la conac… Asuman, care va începe să o controleze pe Hazal, îl va aborda şi pe Ozan.

Bănuiala lui Harun
Boala lui Cansu va facilita întâlnirea dintre Cihan şi Deniz. Cihan, căruia îi va fi greu să creadă ceea ce va auzi, îi va explica lui Dilara situaţia. Obiectivul celor doi este acela de a se afla lângă Cansu însă în tabăra lui Harun aceste întâlniri nu vor fi primate deloc bine.

Burhan îşi va regla conturile cu Cihan
Cihan care îi va destăinui lui Deniz adevărul crud ştiut cu privire la Burhan, va avea parte de o reacţie neaşteptată din partea lui Cansu.  Graţie documentului de obligaţiune pe care îl pusese să semneze pe Ozkan, Burhan îi va spune acestuia să îl spioneze pe Cihan. După ce a aşteptat atâţia ani, Burhan se va înfrunta cu Cihan folosind metodele sale.


FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 75

Veste tristă pentru Cihan
Asuman se va apropia de Harun
Dilara se va certa foarte tare cu Asuman de a cărei prezenţă la conac este din ce în ce mai deranjată. Harun va fi cel care o va adduce înapoi pe Asuman care părăsise conacul. La fel cum încă nu ştie despre relaţia dintre Asuman şi Candan, Harun  este deranjat şi de apropierea ciudată arătată de Asuman faţă de el.

Ura Doamnei Maide este mare
Doamna Maide îi va invita pe Harun şi Dilara la un de dejun de împăcare. Tocmai când totul mergea fără cusur, Ozan va da busna în casă şi îi va cere socoteală lui Harun cu privire la explozia de la ambarcaţiune. Doamna Maide va fi nevoită să recunoască adevărul.  Doamna Maide care este pe cale să moară, de acum înainte numai are nimic de pierdut. Chemând-o pe Hazal, ea îşi va pune în aplicare noul plan.

Situaţia lui Cansu este gravă
Rezultatul pozitiv al RMN-ului efectuat o va linişti pe Cansu. Însă Cihan şi Deniz vor observa o altă precizare legată de afecţiunea lui Cansu. De acum situaţia este foarte gravă. Cihan care este deconectat de la problemele cotidiene din cauza afecţiunii lui Cansu nu este conştient nici de femeia misterioasă de pe urmele sale şi nici de pericolul la care este expus.



FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 76

Solicitarea lui Asuman o va înfuria pe Dilara
Harun care va fi luat de poliţisşti pentru a da declaraţii, va afla cine este persoana care îl denunţase. Dilara are o singură condiţie pentru a putea să îl ierte pe Harun, aceea ca Harun să o denunţe pe doamna Maide… Harun care va rămâne între mătuşa şi soţia sa, va începe să fie deranjat şi de apropierea pe care i-o arată Asuman. Dilara se va înfuria după ce va fi martora discuţiei dintre Harun şi Asuman.
Deniz va avea parte de un mare şoc
Pentru a-l recâştiga pe fiul său Deniz, Domnul Burhan se va întâlni cu Cansu. În schimb accidentul pe care-l va avea Cansu va evidenţia gravitatea stării de sănătate a acesteia. Domnul Burhan nu are de gând să renunţe.  El îl va convinge pe Deniz cu privire la nevinovăţia sa, însă Deniz va afla un adevăr şi mai importat cu privire la tatăl său…

Oare de partea cui este Selma?
Hayal va face o greşeală foarte mare la firmă. În timp ce Ozan, care va începe să o caute pe Hazal, va afla despre secretul şocant al lui Hazal, lângă el se află şi Cihan. În faţa lui Cihan va ieşi Selma, pe care acesta o urmărise zile întregi, căreia îi va propune o colaborare. Cihan nu va dori să creadă cele auzite de la această femeie care venise să răzbune trecutul însă întâlnirea dintre Selma şi Harun va strica tot echilibrul.



FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 77


CIHAN ŞI MAIDE ÎŞI REGLEZĂ CONTURILE

Oare Maide va preda cuţitul?
Cihan, care va fi martor la convorbirea telefonică dintre Hazal şi Doamna Maide, şi Ozan  vor merge în grabă la conac. Hazal va recunoaşte că la ucis pe Ozgur. Cihan va dori să o predea imediat la poliţie pe Hazal  însă DIlara se va opune. Pentru Hazal nu există decât soluţia fugii… Cihan îi va cere doamnei Maide cuțitul cu care înfăptuise infracțiunea. Pentru Maide sosise momentul așteptat de ani de zile…
ASUMA VA FI VICTIMA UNUI ATAC
Boala lui Cansu și starea lui Hazal facilitaseră apropierea lui Dilara și Cihan unul față de celălalt. În timp ce Harun tolerează cu greu această situație, pe de altă parte este obligat să suporte țipetele lui Asuman. Într-una din nopți Asuman, care colaborează cu Candan, va fi victim unu atac în casa lui Candan.  Nu există nicio persoană care să o ajute pe Asuman care află într-o stare disperată.


DENIZ ARE PROBLEME
Cansu, căreia îi avansează rapid boala, își va găsi rudele și va afla de la acestea că afecțiunea de care suferă este genetică. Cansu care va dori să-și nască bebelușul cu prețul vieții ei va cere rudelor sale să ascundă această informație. În timp ce Deniz, care va afla că Domnul Burhan se folosește de Ozkan, va dori să îl ajute ăe Ozkan, va fi implicat într-o mare problemă.




FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 78


Oare Cansu va putea renunța la bebelușul ei?
Lupta lui Cansu de a nu renunța la bebelușul ei va ieși în evidență “Iar tu Cansu, ești bebelușul meu”
Starea de sănătate a lui Cansu se va înrăutăți pe zi ce trece. Doctorii nu-i vor oferi altă soluție lui Cansu decât aceea de a renunța la bebelușul ei. Însă Cansu este decisă să nască acest bebeluș cu orice preț. Cihan care își pierde fata văzând cu ochii va înțelege că numai are nimic de făcut și o va duce la spital pe Cansu pentru a face avortul...


CIHAN ȘI HARUN SUNT FAȚĂ ÎN FAȚĂ
Dilara, care va afla că telefonul îi este ascultat, îl va acuza pe Harun în această privință. Harun, care nu va reuși să o convingă pe Dilara să creadă în el, își va interna mătușa Maide în sanatoriu, luându-i toate drepturile. Însă saceastă mutare a lui Harun va reprezenta motivul pentru care Maide își folosi ultimul atuu deținut.

DOMNUL RAHMI SE VA ÎNTOARCE
În schimb Cansu a dat din nou de belele și de data aceasta o făcuse părtașe în această belea pe Asuman. Cihan, care va afla că Burhan se folosește de Ozkan și că Deniz este cel care l-a împușcat pe Vedat, se va răzbuna pe Burhan. În schimb drumul lui Keriman care este îndrăgostită de Burhan se va intersecta, din nou, cu drumul Domnului Rahmi





FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 79


Ori ești dușmanul ori ești soțul meu? Reținerea lui Hazal va afecta pe toată lumea.

Reținerea lui Hazal va afecta pe toată lumea. În timp ce Hazal va recunoște crima, cu ajutorul lui Mithat, Cihan va începe să-i caute familia lui Ozgur. Dilara, care înțelege că cuțitul care îl posedă nu este cuțitul autentic, este sigură că și Harun este implicat în această problemă. De acum între ea și Harun pe care-l va  întreba: “Ori ești dușmanul ori ești soțul meu?” există o prăpastie.

Au mari probleme. Tăcerea lui Dilara în fața amenințării lui Harun de către Cihan va reprezenta motivul unei mari  deznădejdi. Dilara, care îi va spune lui Harun că nu are pe nimeni cu toate că era împreună cu Cihan, nu este conștientă că este urmărită. Pe de altă parte Candan și Asuman au mari probleme. Elmas îi va găsi pe cei doi contrabandiști  și va dori să ia înapoi diamantele însă diamantele nu sunt acolo.


Călătorie spre necunoscut
Cansu se hotărâse să nască bebelușul cu orice preț. Și Deniz va începe să accepte situația. Domnul Burhan care va prezenta drept scuză neînțelegerile cu fiul său se va întâlni cu Cansu pentru a vorbi. Cansu care va urca în autoturismul Domnului Burhan  nu știe că această călătorie le va schimba destinele. În schimb Maide va fi vizitată de un oaspete la care nu se aștepta deloc…




FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 80

Oare Cansu și bebelușul vor supraviețui? Lacrimile se vor transforma în râuri...Cansu este de negăsit. Odată ce Domnul Burhan va pierde controlul volanului, autoturismul în care se afla și Cansu va cădea de pe stâncă.

În jur nu se află nimeni care să vadă accidentul sau care să acorde ajutor victimelor accidentului… Deniz care o aștepta pe Cansu la școala de gravide este conștient că ceva nu este în regulă. Deniz îi va comunica lui Cihan că Cansu a dispărut. Toată lumea o va căuta pe Cansu însă nu vor da de urma lui Cansu.

Condoleanțe…
După mai multe ore Deniz va primi un telefon prin care era înștiințat de tragedie. Toată familia se va duce de grabă la spitalul unde fuseseră aduși Cansu și Domnul Burhan însă situația nu este deloc încurajatoare. Doctorii fac referire la terapie intesivă, înmormântare, pierdere și condoleanțe…  Cu toate eforturile medicilor domnul Burhan a fost declarat decedat.

Hazal - Șocul hacherului
Doamna Maide va pregăti un CD referitor la recunoașterea faptei pe care îl va trimite lui Dilara. Asuman care va profita de lipsa de acasă a lui Dilara, va lua CD-ul și se va duce direct la Cihan . De acum cei doi au în posesie un nou atuu. În baza ordinului primit de la Cihan Selma  se va întâlni cu un hacher misterios cu scopul de a șterge numele lui Hazal din firmele paravan ale lui Harun. Hackerul va fi șocat când va auzi numele lui Hazal…




FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 81


O vor minți pe Cansu. Oare cine o va  răpi pe Alaz? Alianța dintre Asuman și Maide.Cansu care va ieși din coma, nu știe că a pierdut bebelușul. Datorită minciunilor lui Dilara, care nu are curaj să îi spună adevărul lui Cansu, lucrurile vor intra într-un impas.
 Domnul Rahmi, care va vizita mormântul lui Ayșe, va fi surprins în această locație de către Doamna Maide. Domnul Rahmi, care va înțelege că nu va putea fugi prea mult timp, se va preda poliței.


Alianța dintre Asuman și Maide
După moartea Domnului Burhan, Doamna Maide nu va întârzia în a-și găsi un asociat. Asuman este persoana potrivită pe care o caută Doamna Maide pentru a-și pune în aplicare planurile necurate. Între cele două se va dezvolta o alianță solidă. Domnul Ekrem care va ieși în calea lui Asuman, fără să-și dea seama îi va oferi un atuu foarte important lui Asuman.

Oare cine îl va  răpi pe Alaz?
Dilara,care va afla de la Cihan despre treburile necurate pe care le desfășoară Harun, luând în calcul toate riscurile, se va decide să divorțeze de Harun. În orele când cei doi se vor întâlni să discute protocolul de divorț, la conac oameni mascații vor întreprinde o descindere și luând-ul pe Alaz se vor face nevăzuți.




FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 82

Viața lui Alaz este în pericol.Marele atuu al lui Asuman.
Viața lui Alaz este în pericol. Harun care ca afla de la Dilara că Alaz a fost răpit va avea un mare șoc. Ea are o singură șansă pentru a-și găsi fiul în viață: trebuie să se ducă în Dubrovnik, să se întâlnească cu Damir și să accepte doleanțele acestuia… Așa cum viața lui Alaz este în pericol același lucru este valabil și în cazul lui Harun.

 Sfârșitul trist a lui Maide. Și Cihan își va mobiliza toate posibilitățile pentru a îl găsi pe Alaz. Cihan care îi va cere ajutorul lui Mithat, va descinde la adresa primită și va avea loc o mare confruntare. Cihan este foarte aproape de a descifra adevărata identitate a lui Mithat. În schimb dorința neîncetată de răzbunare a Doamnei Maide o va afecta acum chiar pe aceasta...

Marele atuu al lui Asuman
Fără să-și dea seama Domnul Ekrem, care va apărea după mulți ani, îi va oferi lui Asuman  un atuu foarte importat  legat de Dilara. În schimb Dilara este deja într-o situația foarte dificilă datorită ieșirii la iveală a unui alt secret pe care îl ascunsese mulți ani.



FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 83

Ozan este fiul meu. Cansu va avea parte de șocul vieții – Bebelușul Emre
Harun care va afla că Ozan este fiul său și care se va înfrunta cu Dilara, crezând că s-a întărit față de Cihan, o va amenința pe Dilara.
Furtuna pe Bosfor ep 83 rezumat online ro. Cihan, care își va da seama că Dilara nu s-a despărțit de Harun, este hotărât să afle motivul care o forțează pe Dilara să rămână cu Harun.

Domnul Ekrem va face cunoscut adevărul
Pe de altă parte Cihan este și pe urmele lui Mithat. Mithat, care folosește codul Alfa, este obligat că să fie foarte atent și să să stea departe de Hazal. Pentru ca Asuman să demonstreze că Domnul Ekrem este tatăl lui Dilara, va face testul ADN. În schim Domnul Ekrem va ieși în fața lui Dilara pentru a îi spune adevărul.

Cansu va avea parte de șocul vieții – Bebelușul Emre

Bebelușul Emre pe care Cansu îl văzuse în Centrul de Plasament și de care se atașase cu o mare dragoste, fusese dat spre adopție unei familii. Atunci când Cansu va afla acest aspect, ea se va pierde cu firea datorită efectului experiențelor dureroase pe care le-a trăit una după alta. Cansu a luat deja o hotărâre, în ciuda faptului că metoda pentru al întâlni din nou pe bebelușul Emre este foarte periculoasă.



FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 84

Hazal va avea un mare soc acasa la Mithat.
Cansu, care se va duce la uşa lui Emre cu bebeluşul Emre în braţe, nu este conştientă de marea greşeală pe care a făcut-o. Starea de spirit a lui Cansu  o va speria pe Hazal însă bebeluşul Emre le va speria şi mai mult pe cele două.

Va avea un mare şoc.În schimb Mithat se îndrăgostise de Hazal, însă pentru că nu poate să-i spună că este poliţist se va decide să pună punct acestei relaţii. Hazal care se va duce acasă la Mithat va fi dezamăgită de priveliştea pe care o va vedea acolo. Ea este hotărâtă să arate adevărata faţă a lui Rahmi, Asuman şi Candan.

Damir se află la conac
Dilara care va afla că Cansu l-a răpit pe Emre, va ieşi din casă pentru a o găsi pe Cansu. Când se va întoarce îi va găsi singuri pe Damir şi Alaz. Dilara este neputincioasă. În schimb Harun intrase în bele în Dubrovnic şi nu ştie de ceea ce se petrece acasă.  Dilara îi va cere ajutorul lui Cihan.

[ads-post]

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 85

Negociere intensă pentru bebeluș. Dilara ofera 1 milion în avans si 5 milioane (după adopție).
Feyza, care adoptase bebelușul Emre, este deranjată de vizitele lui Cansu.  Feyza, care nu va mai putea rezista în fața atitudinii lui Cansu, care se comportă ca și cum ar fi mama bebelușului Emre, o va goni pe Cansu din casa sa.

Cansu este este dărămată spiritual și din cauza bolii fizice și singurul lucru care ar putea să o facă pe  să-și dorească  să trăiască este bebelușul Emre... Dilara, care vede cum starea fetei sale se agravează sub ochii ei și care este disperată în acestă privință, se va duce la familia lui Emre și le va propune în schimbul bebelușului 1 milion în avans și 5 milioane (după adopție). Dilara, care este privită cu uimire de Feyza și soțul ei, negocia intens prețul bebelușului.

Viețile tuturor se vor schimba
  Harun, care nu mai are răbdare ca să mărturisească că Ozan este propriul său fiu, va accepta să ia masa cu Cihan. În timp ce se fac planuri ca la acest dejun, la care vor participa toți membrii familiei, să se discute totul în mod deschis, vor avea loc anumite lucruri neluate în calcul. În schimb adevărul pe care îl va afla Ozan, care cercetase motivul semnării armistițiului dintre Cihan și Harun,  fără doar și poate va schimba viețile tuturor.


FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 86

Negocierea copilului făcută de Dilara
Dilara care își va da seama că Cansu, a cărei stare de sănătate se înrăutățește pe zi ce trece, nu va putea să trăiască fără Emre, va avea o victorie în negocierile cu familia care o înfiase pe bebelusul Emre. Atunci când Cansu o va vedea pe Emre ea se va bucura foarte mult  însă acestă situație se pare că nu va fi acceptată de Deniz. Deniz și Cihan se vor duce acasă la familia bebelușului Emre….

Damir și Asuman se vor apropia
În vizorul lui Damir care vrea să se răzbune pe Harun se află vechea sa prietenă Candan și Asuman. Apropierea dintre Asuman și Damir nu va fi deloc pe placul lui Candan. În schimb Domnul Ekrem, care va dori să vorbescă cu Dilara însă care va fi refuzat încă odată, va fi nevoit să îi mărturiseacă adevărul Domnului Rahmi.

Simți ceva pentru Cihan?
Harun, care va observa că pe zi ce trece Cihan și Dilara devin tot mai apropiați, se va decide ca să vorbescă deschis cu Dilara. Grație unei replici, pe care o va rosti Harun care nu știe că Ozan îi ascultă telefonul, lucrurile vor deveni ireparabile. Ozan va afla că tatăl său natural este Harun…



FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 87

 Lupta pe viață și pe moarte a lui Dilara. Vor fi dărămați de vestea morții.
 Dilara, care se certase cu Ozan, va observa în ultimul moment autobuzul, care venea spre ea, însă va fi prea târziu.
Geanta lui Dilara, care se va prăbuși pe jos în urma loviturii puternice, va fi luată de un hoț. Dilara va apărea în înregistrări la știri ca fiind o femeie cu vârsta de aproximativ 40  de ani, rănită grav și  asupra căreia nu a fost găsit nici un act de identitate.
Vor fi dărămați de vestea morții

Harun și Cihan, care știu că Ozan care aflase de cele întâmplate, a vorbit cu siguranță, aceste lucruri cu Dilara,  nu pot, de niciun fel să dea de urma lui Dilara. În momentele cănd cei doi vor fi cuprinși de panică de-a binelea, ei vor fi dărămați de știrea privind moartea unei femei în jur de 40 de ani găsită fără niciun document de indentitate….În spitalul unde fusese adusă Dilara este o mare durere.
Oare ce se va întâmpla între Damir și Hazal?
Damir, care își va da seama că Selma colaborează pentru poliție, va trece la acțiune. Hazal se va apropia, cu intenții bune, de Damir, care îi ieșise în față sub pretextul unei afaceri și care se recomandase drept omul de afaceri Demir Yankı, însă Damir înțelesese că toată viața i se va schimba de cum o văzuse pe Hazal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu