We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

1/19/2017

KOSEM EPISODUL 6 REZUMAT SERIAL

Kosem episodul 6 rezumat serial: Pentru a îl aduce la tron pe prințul Mustafa, Sultana Safiye va face un pact cu Halime! În timp ce pregătirile pentru întronare continua și prințul Musfata se va îmbolnăvi și el! Iar dinastia va avea de-a face cu o criză fără precedent!


Kosem episodul 6 rezumat online: Riscându-și viața, Anastasia va lupta pentru iubirea ei! În timp ce Șahin Giray numără zilele până ce va urca pe tron, va apărea o nouă speranță care să salveze dinastia!

Însă prin ordinul dat de Halime, aceasta va facilita pierderea oricărei speranțe!  Safiye care nu dorește să piardă domnia, va face cunoscut numele următorului sultan! Acest nume care va șoca pe toată lumea va începe un nou război!


Revolta care va izbucni în oraș va ajunge până la ușile palatului! Anastasia va vedea adevărata față a lui Safiye! În timp ce membrii dinastiei sunt blocați în palat și așteaptă să fie omorâți, Anastasia va lua o decizie care va schimba destinul tuturor!

După ce se va afla că Ahmed suferă de variolă, Handan își va pierde orice speranță. În schimb Sultana Safiye fără să mai piardă timp va încheia un pact cu Halime pentru a îl aduce la tron pe Mustafa.
[ads-post]
 În sfârșitvine și ziua așteptată de  Halime. După  îmbolnăvirea prințul Mustafa, dinastia  este în pericol să ia sfârșit. Safie va fi dărmată atunci când va afla că Fahrie provocase această criză. Safiye, care va fi încolțită, va anunța numele viitorului sultan după ce va face o mutare surpriză.

Odată cu răspândirea veștii cu privire la îmbolnăvire, orașul va începe să fiarbă. Locuitorii palatului sunt în pericol de moarte. În timpul acestui examen greu Anastasia va vedea pentru prima data adevărata față a lui Safiye. Pentru Anastasiya sosise timpul ca să decidă singură pentru viiitorul ei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu