We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

1/23/2017

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 88 REZUMAT

Furtuna pe Bosfor episodul 88 rezumat serial. Cansu care este dărămată spiritual și din cauza bolii fizice și singurul lucru care ar putea să o facă pe aceasta  să-și dorească  să trăiască este bebelușul Emre...


Furtuna pe bosfor episodul 88 rezumat ro. Dilara, care vede cum starea fetei sale se agravează sub ochii ei și care este disperată în acestă privință, se va duce la familia lui Emre și le va propune în schimbul bebelușului 1 milion în avans și 5 milioane (după adopție). Dilara, care este privită cu uimire de Feyza și soțul ei, negocia intens prețul bebelușului.

Viețile tuturor se vor schimba
  Harun, care nu mai are răbdare ca să mărturisească că Ozan este propriul său fiu, va accepta să ia masa cu Cihan. În timp ce se fac planuri ca la acest dejun, la care vor participa toți membrii familiei, să se discute totul în mod deschis, vor avea loc anumite lucruri neluate în calcul. În schimb adevărul pe care îl va afla Ozan, care cercetase motivul semnării armistițiului dintre Cihan și Harun,  fără doar și poate va schimba viețile tuturor.

Negociere intensă pentru bebeluș. 
Dilara ofera 1 milion în avans si 5 milioane (după adopție).
Feyza, care adoptase bebelușul Emre, este deranjată de vizitele lui Cansu.  Feyza, care nu va mai putea rezista în fața atitudinii lui Cansu, care se comportă ca și cum ar fi mama bebelușului Emre, o va goni pe Cansu din casa sa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu