We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

1/26/2017

KOSEM EPISODUL 7 REZUMAT SERIAL

Kosem episodul 7 film serial rezumat online: Riscându-și viața Anastasia va ieși în fața răsculaților.Unul dintre răsculati o împuscă pe Kosem - Anastasia. În aceea învălmășeală va avea loc o minune astfel încât toată lumea va fi fermecată de Anastasia!

KOSEM EPISODUL 7

Kosem episodul 7 rezumat film serial online: În timp ce Enzo, care iși va vedea fata, încearcă să ajungă la aceasta, Anastasia începe să caute leacul care îl va vindeca pe Ahmed. Și  va plăti un preț inimaginabil pentru a îl salva pe Ahmed! Sultanul Ahmed se va vindeca și cere socoteală pentru ce s-a întâmplat în lipsa sa! Anastasia, care va schimba destinul dinastiei, se va numi de acum înainte Kosem!
Kosem ep 7

La palat va începe o nouă perioadă! Iskender, care își pierduse orice speranță cu privire la Anastasia, riscându-și viața va ieși în fața răsculaților! Însă nu va putea calma mulțimea înfuriată și va avea parte de un lucru șocant. Sfidarea morții de către Anastasia, care nu se va da îndălături din fața răsculaților, va vrăji pe toată lumea.
[ads-post]
Femeia vindecător, care este singura speranță a lui Halime, va sosi la palat. Femeia vindecător va izgonită de la palat după ce va fi surprinsă de Handan în timp ce aceasta îi făcea, în secret, o injecție lui Mustafa.  Luând în calcul toate riscurile Anastasia va începe să o caute pe femeie. Însă pentru a îl salva pe Ahmed ea trebuie să plătească un preț foarte mare. Doctoria care veni din mâinile lui Kosem îl va vindeca pe Ahmed.

Anastasia, care va schimba destinul dinastiei, va folosi propriul nume. Kosem… Pentru Kosem la palat va începe o nouă perioadă… Sultanul Ahmed va cere socoteală pentru certurile pentru tron ce au avut loc în timp ce el a fost bolnav. În acest sens cea mai mare pedeapsă o va aplica lui Safiye pe care o va da afară din palat. Kosem este singura persoana care o poate salva pe Safiye din această situație grea. Oare ce va face Kosem? Ori se va supune luiSafiey ori o va provoca și îi va declara război?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu