We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

12/05/2016

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EP 41 REZUMAT ONLINE

Ziua In Care Mi S-a Scris Destinul ep 41 rezumat. Cu toate că Kahraman fusese împuscat el este decis ca să o salveze pe Elif din mâinile lui Maksut. Însă nici Maksut nu are de gând să renunte. El va face tot posibilul si va fugi cu Elif în străinătate.


Ziua In Care Mi S-a Scris Destinul ep 41 rezumat online ro. În acest timp locatarii casei, care nu vor primi vesti de la Kahraman, vor intra în panică. În schimb Yakup  își caută, îndurerat, fratele, însă el are alte planuri. Șukran își va da seama de acest aspect și nu-i va veni să creadă ceea ce va auzi.

Orice ar spune Elif, ea nu îl va putea îndupleca pe Maksut. Maksut înnebunise de-a binelea.  El își imaginează viața pe care urmează să o înceapă. Speranțele lui Elif se diminueaăză simțitor.
[ads-post]
În schimb Selim nu-și va da seama că viața lui s-a schimbat. Pe de-a parte Canan, pe dea altă Melek. El este prins într-o aventură al cărui final nu îl cunoaște.  Această aventură îi va prilejui surprize neașteptate.

Defne, care în sfârșit se va apropia foarte mult de a scăpa de Elif, va avea de-a face cu o evoluție diferită. Poate că o nouă ocazia venise chiar la ea. Ca întotdeauna, ea își va face planul minuțios. Însă ea încă nu-și dă seama că se luptă împotriva a ceva foarte puternic.

Poate că pentru Kahraman și Elif destinul se va scrie din nou. Poate ziua de mâine le va rezerva zile mai pline de iubire, fericire și pline de speranță. Sau poate alte teste. Fără să trecă prea mult, timpul le va arăta pe toate…


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu