We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

12/06/2016

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EP 42 REZUMAT ONLINE

Ziua In Care Mi S-a Scris Destinul ep 42 rezumat. În sfârșit iubirea învinsese. În schimb Maksut este în comă. Glonțul provenit de la pistolul lui Elif va fi motivul pentru care mai multe vieți se vor intersecta.


Ziua In Care Mi S-a Scris Destinul ep 41 rezumat online ro. În schimb Defne pierduse din nou în fata lui Elif. Mai mult decât atât Elif si Kahraman sunt oficial  în continuare căsătoriti.  Însă Defne nu concepe ideea de a renunta.

În timp ce prietenia dintre Müjgan si Celal  evoluază, Kahraman le va cere celor doi ajutorul într-o privință. Elif va fi foarte surprinsă când va auzi asemenea lucruri.
[ads-post]
Pe de altă parte o persoană la care nu s-ar fi așteptat Kiymet îi va ieși în fața acesteia. Sosise timpul să dea socoteală pentru ceea ce făcuse în trecut.

În timp ce Elif și Kahraman își trăiesc iubirea din plin scrisorile nesemnate, care vor sosi pe adresa familie Yörükhan,  vor crea o mare panică. Yakup va începe să cerceteze cazul însă bineînțeles că sarcina rezolvării problemei va cădea tot pe umerii lui Kahraman.

În timp ce evenimentele vor escalada, Kahraman va fi nevoit să ia o decizie critică. La conac este pe cale să înceapă  o nouă aventură.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu