We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

12/05/2016

Ochelarii inteligenti Oakley Radar Pace

La ce folosesc ochelari „Oakley Radar Pace”?  Acesti ochelari Oakley Radar Pace pot deveni un antrenor personal poate crea programe de exerciții fizice și o monitorizare atentă a activității fizice.
 Pentru a face acest lucru, ei au fost echipati cu o gamă largă de senzori care trimit informații către o aplicație instalată într-un telefon mobil .

Dincolo de această capacitate, principala atracție este faptul că interpretează toate aceste date pentru a informa sportivul de a corecta unele greșeli, permițând în același timp să interacționeze cu ochelarii printr-un un sistem inteligent de recunoaștere a vocii.

Destinat utilizării în timpul alergării sau plimbării cu bicicleta, ochelarii inteligenți Oakley Radar Pace au un design distinctiv al ochelarilor creați în acest scop, cu un lentile anti-orbire cu UVA de filtrare, UVB și UVC.
Grație tehnologiei Oakley Prizm, culorile sunt percepute mai precise, cu îmbunătățiri mai strălucitoare, de galben, verde si rosu. Astfel, schimbările de drumuri și autostrăzi sunt apreciate cel mai bine.

Pentru a utiliza sistemul de recunoaștere a vocii și pentru a primi instrucțiuni și sfaturi, are încorporat un microfon și căști conectate la porturile microUSB pe fiecare din bratele ochelarilor. Ele sunt articulate, astfel încât să le puteți muta pentru a le plasa confortabil în urechi.

Ultimul element care iese în evidență în exteriorul său este un mic panou sensibil la atingere pe partea stângă pentru controlul diferitelor funcții: soluția pentru a răspunde sau a termina apeluri, control redarea de muzică, control volumul sau de a activa asistenți voce Stiri sau Google Now.
Sentimentul general de a îi purta este foarte pozitiv, fără a se confrunta cu nici un disconfort la urechi sau pe puntea nasului. In plus, ei sunt destul de ușori.

[ads-post]
Aspectul cel mai interesant este faptul că acestia utilizează informațiile pe care le primește de la senzorii săi (accelerometru, giroscop, umiditatea si barometru) pentru a măsura în timp real , modul în care se desfășoară fiecare antrenament și să ofere un feedback similar celui care ar putea oferi un antrenor personal: actualizări de rutină, dacă nu faci ceva bine sau dacă este necesar , creșterea intensității pentru atingerea obiectivelor.

Ochelarii nu includ prezența unui monitor de ritm cardiac, ceea ce este esențial pentru a finaliza toate aceste date. Chiar dacă nu este integrat, puteți utiliza unul extern, deoarece ochelarii sunt compatibili cu dispozitivele conectate prin Bluetooth și ANT + senzori, inclusiv contoare de energie, senzori de viteză .

La acest moment sistemul poate recunoaștere vocea: Este prima dată aplicată unui dispozitiv, iar scopul său este acela ca utilizatorul să poată avea o conversație naturală și un dialog cu ochelarii. Cel mai inovator este că nu este necesar să se utilizeze fraze prestabilite și vă puteți întreba cu propriile cuvinte ce antrenament este pentru a doua zi, dar de asemenea, poți efectua interogări precum: ce senzorii sunt conectați? Care este viteza mea? Cât timp? Și așa mai departe. Singura limitare este că trebuie să înceapă fiecare propoziție cu "OK, Radar".

Sistemul funcționează excelent și fără nici o problemă de recunoaștere a vociinici chiar atunci când vântul ar putea împiedica microfonul să capteze vocea. Cu toate acestea,  utilizarea sa este recomandată doar atunci când se merge cu o viteză de 30 km / h.

Ochelarii sunt de asemenea pregătiți să se adapteze nevoilor oricărui atlet, sau ciclist de la incepator la avansat. Principalul dezavantaj este prețul său ridicat, ceea ce ne face să credem că va fi dificil de folosit de o persoană care începe să includă sau are inclus sportul în rutina lor zilnică.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu