We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

12/09/2016

Omul Paianjen: Intoarcerea Acasa (2017)

”Omul Paianjen: Intoarcerea Acasa” (2017) cu Titlul original ”Spider-Man: Homecoming” este un Film științifico-fantastic din viitor, cu un super erou din benzi desenate produs de Marvel Studios și Columbia Pictures și distribuit de Sony Pictures Releasing .


 Filmul Omul Paianjen: Intoarcerea Acasa (2017) este regizat de Jon Watts , cu un scenariu de Jonathan M. Goldstein & John Francis Daley și Watts și Christopher Ford și Chris McKenna și Erik Sommers și Tom Holland , Michael Keaton , Zendaya , Donald Glover , Jacob Batalon , Laura Harrier , Tony Revolori , Tyne Daly , Bokeem Woodbine , Marisa Tomei , si Robert Downey Jr. în Spider-Man: Homecoming , Peter Parker îmbină viața de eroul Spider-Man cu viața de liceu.


Filmul SF Omul Paianjen Intoarcerea Acasa (2017), spune povestea unui copil de 15 ani care a primit abilități de păianjen după ce a fost muscat de un paianjen modificat genetic.

Omul-Paianjen: Intoarcerea Acasa (Spider-Man: Homecoming) este programat sa fie lansat pe 7 iulie, 2017 în Statele Unite ale Americii în 3D , IMAX , și IMAX 3D .
[ads-post]
[youtube src="xrzXIaTt99U"][/youtube]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu