We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

12/09/2016

Cum ne vom trata bolile in viitor. Adio Spitale din 2030?

Adio spitale - Suntem  la începutul unei mari revoluții tehnologice din istoria medicinei, ne spune Melanie Walker, profesor neurolog la Universitatea din Washinton.


În raportul său recent în domeniul asistenței medicale a scris pe Forumul Economic Mondial că din 2030 vom spune la revedere spitalelor. Melanie Walker prevede viitorul medicinei prin lansarea unei provocării:

 ” Cine va avea nevoie de spitale, atunci când se poate prevenii sau se poate vindeca boala de la domiciliu?”

Prezicerea viitorului în privința sănătății, în epoca revoluției tehnologice nu este ușoară.
În 2030, explică neurologul că prevenirea va domina lumea medicinei. În primul rând, procentul de leziuni va scădea ca urmare al atentiei sporite acordate, cu numărul de accidente în scădere bruscă din cauza mașinilor care se vor conduce singure și fabricilor robotizate. Astfel vor fi mai puține brațe si picioare rupte.

Mai dificil va fi de a eradica patologiile cardiovasculare ca numărul atacurilor de cord să fie mai puține iar decesele să fie în scădere, cu dispozitivele de monitorizare de exemplu amplasate pe tricouri speciale vor transmite pentru medici,toate datele, tensiunea arterială,r itmul cardiac în timp real.
[ads-post]
Pentru a vindeca bolile mai puțin grave puteți comunica cu medicul dumneavoastra prin internet, care va prescrie medicamente si de a trata boala mult mai repede. O rapidă scanare a pacientului explică Walker ca Radiologia combinata cu Imagistică prin rezonanță magnetică și Spectroscopie va pune diagnosticul, iar pentru înlocuirea anumitor organe bolnave nu va mai trebui să așteptăm, deoarece acestea vor fi făcute de imprimante biologice 3D de ultimă generație la dimensiunea fiecărui pacient.

Cele mai grave boli, precum Cancerul se va face direct din interiorul corpului, fără o interventie chirurgicală, cu un microrobot ghidat de către medici.

Cele mai multe dintre aceste Tehnologii sunt într-un stadiu avansat de dezvoltare, precum si gestionarea digitala a datelor colectate prin intermediul dispozitivelor ”purtabile” de monitorizare este deja o realitate explică neurologul. Este foarte adevărat, suntem doar la începutul celei mai mari revolutii tehnologice din istoria medicinei.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu