We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

12/09/2016

Cum sa Transformi Smartphonul intr-un Telefon prin Satelit cu SaSleeve +

[full-post]Dacă ești în deșert poți scoate telefonul mobil prin Satelit cu SaSleeve + din buzunar și să suni acasa. Asta daca mai ai baterie la telefon.

Pare o scenă de Hollywood având în vedere absorbtia scăzuta a telefoanelor prin satelit.
Acesta este motivul pentru care ideea ca fiecare dintre noi să putem  transforma un smartphone cuandroid într-un dispozitiv de comunicare prin satelit, este printre cele mai interesante gadgeturi din acest an.


Dispozitivul este numit SatSleeve + pentru Android și a fost dezvoltat de compania internatională Thuraya, specializată în telefoane mobile prin satelit.
Caracteristicile furnizate de producător, spun că SatSleeve+ vă permite să utilizați telefonul mobil „Smartphone” de oriunde: pe mare, pe munte, in deșert sau când rețeaua tradițională (GSM, 3G, sau 4G ) nu prezintă semnal.

Este o soluție foarte bună pentru cei care au nevoie să fie întotdeauna, conectați pentru a efectua apeluri, pentru a trimite mesaje SMS, sau să actualizeze profilurile sociale. Și în caz de urgența, acesta poate fi folosit pentru a cere ajutor, sistemul fiind echipat cu un buton care trimite automat un apel sau un mesaj text cu coordonatele tale la un număr predefinit.
[ads-post]
Sistemul SaSleeve + este similar cu o husă de protecție universală în care se introduce telefonul mobil, dar are si un locaș unde se inserează cartela SIM prin satelit si o antenă detașabilă, baterie si conectori.

Greutatea Sistemului SaSleeve + este de aproximativ 250 de grame, are un GPS integrat și se conectează la Smatpfone prin wi-fi. Pretul este situat la 599 de euro si functionează după descărcarea aplicației pentru android ”SatSleeve Hotspot” de pe platformele Google Play sau Apple Store.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu