We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

12/22/2016

Furtuna pe Bosfor ep 81 Rezumat Online

Furtuna pe Bosfor ep 81 rezumat online. Cansu care va ieși din coma, nu știe că a pierdut bebelușul. Datorită minciunilor lui Dilara, care nu are curaj să îi spună adevărul lui Cansu, lucrurile vor intra într-un impas.

Furtuna pe Bosfor ep 81 Rezumat Online

Furtuna pe Bosfor ep 81 rezumat online ro. Domnul Rahmi, care va vizita mormântul lui Ayșe, va fi surprins în această locație de către Doamna Maide. Domnul Rahmi, care va înțelege că nu va putea fugi prea mult timp, se va preda poliței.

 [ads-post]
Alianța dintre Asuman și Maide
După moartea Domnului Burhan, Doamna Maide nu va întârzia în a-și găsi un asociat. Asuman este persoana potrivită pe care o caută Doamna Maide pentru a-și pune în aplicare planurile necurate. Între cele două se va dezvolta o alianță solidă. Domnul Ekrem care va ieși în calea lui Asuman, fără să-și dea seama îi va oferi un atuu foarte important lui Asuman.


Oare cine îl va  răpi pe Alaz?
Dilara,care va afla de Cihan despre treburile necurate pe care le desfășoară Harun, luând în calcul toate riscurile, se va decide să divorțeze de Harun. În orele când cei doi se vor întâlni să discute protocolul de divorț, la conac oameni mascații vor întreprinde o descindere și luândul pe Alaz se vor face nevăzuți.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu