We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

12/23/2016

Furtuna pe Bosfor ep 82 Rezumat Online

Furtuna pe Bosfor ep 82 Rezumat. Viața lui Alaz este în pericol. Harun care ca afla de la Dilara că Alaz a fost răpit va avea un mare șoc. Ea are o singură șansă pentru a-și găsi fiul în viață: trebuie să se ducă în Dubrovnik, să se întâlnească cu Damir și să accepte doleanțele acestuia… Așa cum viața lui Alaz este în pericol același lucru este valabil și în cazul lui Harun.

Furtuna pe Bosfor ep 82 Rezumat Online

Furtuna pe Bosfor ep 82 rezumat online ro. Sfârșitul trist a lui Maide. Și Cihan își va mobiliza toate posibilitățile pentru a îl găsi pe Alaz. Cihan care îi va cere ajutorul lui Mithat, va descinde la adresa primită și va avea loc o mare confruntare. Cihan este foarte aproape de a descifra adevărata identitate a lui Mithat. În schimb dorința neîncetată de răzbuna a Doamnei Maide o va afecta acum chiar pe aceasta...

[ads-post]
Marele atuu al lui Asuman
Fără să-și dea seama Domnul Ekrem, care va apărea după mulți ani, îi va oferi lui Asuman  un atuu foarte importat  legat de Dilara. În schimb Dilara este deja într-o situația foarte dificilă datorită ieșirii la iveală a unui alt secret pe care îl ascunsese mulți ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu