We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

12/21/2016

Furtuna pe Bosfor ep 80 Rezumat Online

Furtuna pe Bosfor ep 80 rezumat. Cansu este de negăsit. Odată ce Domnul Burhan va pierde controlul volanului, autoturismul în care se afla și Cansu va cădea de pe stâncă.

Furtuna pe Bosfor ep 80 Rezumat Online

Furtuna pe Bosfor ep 80 rezumat online ro. În jur nu se află nimeni care să vadă accidentul sau care să acorde ajutor victimelor accidentului… Deniz care o aștepta pe Cansu la școala de gravide este conștient că ceva nu este în regulă. Deniz îi va comunica lui Cihan că Cansu a dispărut. Toată lumea o va căuta pe Cansu însă nu vor da de urma lui Cansu.

[ads-post]
Condoleanțe…
După mai multe ore Deniz va primi un telefon prin care era înștiințat de tragedie. Toată familia se va duce de grabă la spitalul unde fuseseră aduși Cansu și Domnul Burhan însă situația nu este deloc încurajatoare. Doctorii fac referire la terapie intesivă, înmormântare, pierdere și condoleanțe…  Cu toate eforturile medicilor domnul Burhan a fost declarat decedat. Înmormântarea va avea loc iar Deniz va fi îndurerat.


Hazal - Șocul hacherului
Doamna Maide va pregăti un CD referitor la recunoașterea faptei pe care îl va trimite lui Dilara. Asuman care va profita de lipsa de acasă a lui Dilara, va lua CD-ul și se va duce direct la Cihan . De acum cei doi au în posesie un nou atuu. În baza ordinului primit de la Cihan Selma  se va întâlni cu un hacher misterios cu scopul de a șterge numele lui Hazal din firmele paravan ale lui Harun. Hackerul va fi șocat când va auzi numele lui Hazal…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu