We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

12/17/2016

Furtuna pe Bosfor Ep 76 Rezumat Online in Romana

Furtuna pe Bosfor ep 76. Harun care va fi luat de poliţişti pentru a da declaraţii, va afla cine este persoana care îl denunţase. Dilara are o singură condiţie pentru a putea să îl ierte pe Harun, aceea ca Harun să o denunţe pe doamna Maide…

Furtuna pe Bosfor Ep 76 Rezumat Online in Romana

Furtuna pe Bosfor ep 76 rezumat online ro. Harun care va rămâne între mătuşa şi soţia sa, va începe să fie deranjat şi de apropierea pe care i-o arată Asuman. Dilara se va înfuria după ce va fi martora discuţiei dintre Harun şi Asuman.

Deniz va avea parte de un mare şoc
Pentru a-l recâştiga pe fiul său Deniz Domnul Burhan se va întâlni cu Cansu. În schimb accidentul pe care-l va avea Cansu va evidenţia gravitatea stării de sănătate a acesteia.
[ads-post]
Domnul Burhan nu are de gând să renunţe.  El îl va convinge pe Deniz cu privire la nevinovăţia sa, însă Deniz va afla un adevăr şi mai importat cu privire la tatăl său…

Oare de partea cui este Selma?
Hazal va face o greşeală foarte mare la firmă. În timp ce Ozan, care va începe să o caute pe Hazal, va afla despre secretul şocant al lui Hazal, iar lângă el se află şi Cihan.

În faţa lui Cihan va ieşi Selma, pe care acesta o urmărise zile întregi, căreia îi va propune o colaborare. Cihan nu va dori să creadă cele auzite de la această femeie care venise să răzbune trecutul însă întâlnirea dintre Selma şi Harun va strica tot echilibrul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu