We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

12/18/2016

Furtuna pe Bosfor Ep 77 Rezumat Online

Furtuna pe Bosfor ep 77 rezumat. Oare doamna Maide va preda cuţitul? Cihan, care va fi martor la convorbirea telefonică dintre Hazal şi Doamna Maide, şi Ozan vor merge în grabă la conac. Hazal va recunoaşte că la ucis pe Ozgur.

Furtuna pe Bosfor Ep 77 Rezumat Online

FURTUNA PE BOSFOR EP 77 REZUMAT ONLINE RO. Cihan va dori să o predea imediat la poliţie pe Hazal  însă Dilara se va opune. Pentru Hazal nu există decât soluţia fugii…

Cihan îi va cere doamnei Maide cuțitul cu care înfăptuise infracțiunea. Pentru Maide sosise momentul așteptat de ani de zile…

ASUMA VA FI VICTIMA UNUI ATAC. Boala lui Cansu și starea lui Hazal facilitaseră apropierea lui Dilara și Cihan unul față de celălalt.

În timp ce Harun tolerează cu greu această situație, pe de altă parte este obligat să suporte țipetele lui Asuman.

Într-una din nopți Asuman, care colaborează cu Candan, va fi victima unui atac în casa lui Candan.  Nu există nici o persoană care să o ajute pe Asuman care se află într-o stare disperată.


DENIZ ARE PROBLEME
Cansu, căreia îi avansează rapid boala, își va găsi rudele și va afla de la acestea că afecțiunea de care suferă este genetică. Cansu care va dori să-și nască bebelușul cu prețul vieții ei va cere rudelor sale să ascundă această informație.

În timp ce Deniz, care va afla că Domnul Burhan se folosește de Ozkan, va dori să îl ajute pe Ozkan, și va fi implicat într-o mare problemă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu