We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

12/17/2016

Ziua In Care Mi S-a Scris Destinul Ep 49 Rezumat Online Ro

Ziua in care mi s-a scris destinul ep 49. Elif si Kahraman trăiesc emoția venirii pe lume a bebelușului lor. Însă Defne va reuși din nou să îi indispună. Ea o răpise pe Ece. Kahraman va fi șocat. El va lua hotărârea ca să ascundă acest lucru de Elif care avusese o sarcină grea.

Ziua In Care Mi S-a Scris Destinul Ep 49 Rezumat Online Ro

Ziua in care mi s-a scris destinul ep 49 rezumat in romana online. Pe de altă parte Soner, care nu poate să-i ia pe Toprak și Elif, este foarte nervos. El le  instalase pe Defne și Ece  într-un loc secret.

Defne obținuse ceea ce își propunsese și de aceea este nerăbdătoare să plece. Însă Soner nu are de gând să-i permită acest lucru.

Sadet, care va afla despre planurile lui Maksut si Sukran, este dărămată. Ea îl va suna și îl va căuta urgent pe Yakup.  Si cei doi vor transpune în realitate un joc. Kahraman va începe să le caute pe  Defne si Ece.
[ads-post]
Soferul care provocase accidentul era spitalizat si nu se trezise încă. În timp ce Kahraman așteaptă să se trezească, Soner va face un plan pentru a-l împiedica pe șofer să vorbească.

În schimb Melek care va crede că Selim a păcălit-o va lua o decizie de la care nu se poate răzgândi  ușor. Ea se va răzgândi de la această decizie  din cauza unui motiv la care nu sar fi gândit niciodată.

Elif va rămâne blocată în casă. Pe de altă parte în timp ce Soner o va atrage într-o cursă pe Defne, el va încerca să fie aproape de Elif și nu dă semn că s-ar răzgândi în ceea ce privește decizia luată.

În timp ce Kahraman este pe cale să se apropie de Defne, Soner se află foarte aproape de Elif.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu