We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

12/11/2016

FURTUNA PE BOSFOR EP 72 REZUMAT ONLINE

Furtuna pe Bosfor ep 72 rezumat online. După ce Cihan, care pe de-o parte o va scăpa printre degete pe Aişe cu care trăia o frumoasă poveste de dragoste şi pe de altă parte cel care nu va rezista în faţa destrămării complete a familiei sale, îşi va cesiona firmele copiilor săi, și se va aşeza într-un orăşel de la malul mării. În timp ce în acest loc el se va înfrunta cu sine şi cu trecutul său, el nu  ştie nimic despre marele pericol care îl pândeşte....


Furtuna pe Bosfor ep 72 rezumat online ro. Ura faţă de Cihan a Doamnei Maide, care crede că le-a pierdut pe cele două femei pe care le iubea ca pe fiicele sale din cauza acestuia, se amplifică pe zi ce trece.

Denumirea conacului: ERGUVAN
Hazal care îl va înjunghia Ozgur în timp ce se certa cu acesta va scăpa şi de această problemă  însă ea va fi legată pe viaţă de un duşman.
[ads-post]
Cu ocazia aniversării căsniciei, Harun şi Dilara vor organiza o petrecere la conacul care de acum se numeşte Erguvan.  Musafirul nepoftit al petrecerii va fi de această dată Asuman, sora mai mare a lui Dilara care este stabilită în America. La conacul unde Asuman sosise ca să distrugă tot, aceasta îşi va alege drept cea mai apropiată prietenă pe Hazal...

Cansu va oferi o mare surpriză
Cansu care se măritase, în secret, cu Deniz, îşi va informa familia că este însărcinată. În timp ce Ozkan îşi  va pierde din nou controlul şi  va din nou de necazuri,  Cihan este pe cale să devină victim bunelor sale intenţiii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu