We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

12/11/2016

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EP 45 REZUMAT ONLINE

Ziua in care mi s-a scris destinul ep 45 rezumat. Elif, în calitate de angajat al Holdingului Ustalar, participase la o ședință împreună cu Soner Kaya. În timp ce toată lumea e uimită, Kahraman este și mai stresat. Mai mult decât atât supărarea dintre el și Elif continuă. Iubirea lor este pe cale să intre într-o nouă etapă.


Ziua in care mi s-a scris destinul ep 45 rezumat online ro. În schimb Yakup este încolțit și nu știe ce să facă. El aflase că Mama luI este Sadet. În acest timp și Kiymet își face planuri ca să iasă victorioasă din această luptă.

Defne care este mulțumită de atitudinea lui Kahraman față de ELif își va continua intriga. Pentru a se dezvinovăți, ocazia de aur îi va ieși în cale. Însă situația lui Defne se va înrăutăți. Suspiciunea din interiroul lui Kahraman va escalada.
[ads-post]
Soner se va adapta repede la noul anturaj si se va dedica muncii. Si el este multumit de munca cu Elif. Numai că el nu stie încă că viata se va îndrepta spre o altă directie.

Iubirea bătuse la usa lui Selim si aceasta nu are de gând să îl lase in pace. Pentru tânărul om lupta cu viața doar ce începuse. În schimb Canan trecuse la fapte pentru a nu îl pierde pe Selim.

În timp ce Elif își va pierde rezistența față de Kahraman, Defne  va crede că a câștigat. În lupta celor două femei, în lupta dintre bine și rău bineînțeles că va fi și un învingător și în final Kahraman va fi nevoit să ia o decizie foarte importantă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu