We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/06/2017

Furtuna pe Bosfor episodul 98 Rezumat

"Furtuna pe Bosfor episodul 98 rezumat" - Cihan îl va pierde definivit pe Ozan!

“Tatăl meu este HARUN ERGUVAN”

Ozan, care își va pierde controlul de-a binelea, își va da și  demisia din firmă. Cihan, care nu va putea să-l împiedice pe Ozan să poarte armă asupra sa, nu va avea altă soluție decât să îl denunțe la polite pe acesta. Prin această mutare Cihan îl va pierde definitive pe Ozan. Ozan va accepta că este fiul lui Harun Erguvan...


Ozan, care își va pierde controlul de-a binelea, își va da și  demisia din firmă. Cihan, care nu va putea să-l împiedice pe Ozan să poarte armă asupra sa, nu va avea altă soluție decât să îl denunțe la polite pe acesta.

"Îi va cere ajutorul lui Cihan"

Domnul Ekrem, care va afla că Domnul Rahmi, care îl încurajase de la bun început în privința intentării unui proces lui Dilara, este tatăl lui Cihan, este surprins. Ca ultimă soluție el va merge la Cihan căruia îi va spune adevărul  și îi va cere ajutorul.  Și pentru Cihan care nu va accepta cele auzite va fi o situație grea..
Domnul Ekrem, care va afla că Domnul Rahmi, care îl încurajase de la bun început în privința intentării unui proces lui Dilara, este tatăl lui Cihan, este surprins.

"Va fi citit testamentul lui Harun"

Testamentul lui Harun va fi citit. Dilara și Cihan vor afla de la avocați că Harun își vânduse acțiunile de la Grupul de firme ERG cu șase luni înainte. Cei doi vor fi surprinși mai mult de persoana căreia i se vânduseră acțiunile lui Harun decât de vânzarea propriu-zisă a acțiunilor lui Harun.
Testamentul lui Harun va fi citit. Dilara și Cihan vor afla de la avocați că Harun își vânduse acțiunile de la Grupul de firme ERG cu șase luni înainte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu