We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/06/2017

Furtuna pe Bosfor episodul 97 Rezumat


Rezumat: Furtuna pe Bosfor serial turcesc - Parteneriatul lui Ozan cu mafia.

Testamentul lui Harun va surprinde pe toată lumea. Astfel Harun, care îi va lăsa acțiunile de la firmă lui Ozan, va da prilejul asocierii lui Ozan cu Damir. Pentru a nu permite acest lucru Cihan va acționa imediat însă Damir îl convinsese de mult pe Ozan în această privință.

Testamentul lui Harun va surprinde pe toată lumea. Astfel Harun, care îi va lăsa acțiunile de la firmă lui Ozan, va da prilejul asocierii lui Ozan cu Damir.


Cihan va începe să îl urmărească

Comportamentul lui Hazal va da ocazia unei mari suspiciuni în tabăra lui Dilara și Cihan. În timp ce Cihan va începe să urmărească pe Hazal, prin metodele sale, Damir le va cere socoteală lui Asuman și Azra despre care crede că i-ar fi întins o cursă.

Comportamentul lui Hazal va da ocazia unei mari suspiciuni în tabăra lui Dilara și Cihan. În timp ce Cihan va începe să urmărească pe Hazal, prin metodele sale,


Hazal va accepta

Hazal va primi o cere în căsătorie surprinzătoare din partea lui Damir. În timp ce Hazal, care nu cunoaște adevărata față a lui Damir, va primi cu o mare bucurie cererea în căsătorie, la următoarea întâlnire a îndrăgostiților, în fața lor vor da peste o persoană la care nu s-ar fi aștepatat.

Hazal va primi o cere în căsătorie surprinzătoare din partea lui Damir. În timp ce Hazal, care nu cunoaște adevărata față a lui Damir, va primi cu o mare bucurie cererea în căsătorie,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu