We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

2/18/2017

Kosem Ep 21 - Rezumat Serial Online


Kosem ep 21 rezumat serial online. După ce Kosem Sultan va ajunge la domnie, la palat se va implementa o nouă ordine. Sultana Safiey care nu poate accepta ca Sultana Kosem să pună mâna pe conducere, va trimite o nouă concubină foarte diferită.
Kosem rezumat,kosem kanal d,sultana kosem,kosem sultan,film turcesc kosem,

Kosem ep 21 rezumat Seriale Turcesti.Relațiile dintre prinții Osman și Mehmed vor începe să devină tot mai tensionate! În schimb prințul Mustafa va ieși afară pentru prima data după ce rămăsese închis între patru pereți!

în prima sa noapte în harem va avea loc un eveniment care le va șoca pe Halime și Dilruba! În timp ce Halime  este martoră la boala fiului său, pentru a-și proteja fratele Dilruba își va asuma un mare risc și va fi nevoită să fie complice cu o persoană necunoscută.

Legătura puternică dintre Hümaşah și Iskender, vor atrage bănuieli asupra lor. O persoană foarte apropită lui Ahmet va afla că prințul dispărut este Iskeder! Oare secretul lui Iskender va deveni un pericol! În timp ce Sultanul Ahmet visează să-și încunununeze domnia fără știe de ceea ce se petrece, pe el îl paste un mare pericol!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu