We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

2/17/2017

Serial Turcesc Kosem episodul 20 Rezumat

Serial Turcesc Kosem episodul 20 Rezumat. Kosem va fi răpită in episodul 20! În schimb Ahmed o va bănui imediat pe Sultana Safiye și se va duce la Turnul Fetei. În schimb Sultana Safiye îi va face o asemenea propunere Sultanului Ahmed că acesta  va fi bulversat.
sultana kosem,kosem,kosem episodul 20,kosem episodul 20 rezumat,kosem ep 20,kosem ep 20 rezumat,
 În timp ce Kosem este ținută prizonieră in episodul 20, ea va reuși să afle o informative foarte importantă! În timp ce Ahmed va anunța că oferă recompensă pentru a o salva pe Kosem, Kosem se va expune unui mare pericol! În schimb de îndată ce Sultana Halime  va afla că Mustafa este bolnav, ea se va duce lângă acesta, încălcând toate ordinele!

Zülfikar și Hümaşah vor continua să se apropie tot mai mult unul față de altul! Pe de altă parte soțul lui Hümaşah Pașa Hasan se va întoarce la palat. Pașa Hasan va înnebuni de furie atunci când va afla că Sultana Hümaşah vrea să divorțeze! Sultana Hümaşah îl va amenința într-un așa fel că Hümaşah va intra în impas.

 În schimb Kosem se gândește că Sultana Hümaşah este vinovată pentru ceea ce pățise și acționa ca să afle acest secret. În timp ce Sultana Kosem se îndreaptă cu pași siguri către domnie, Sultana Safiye se va întoarce la viață grație unei minuni! În timp ce Sultana Kosem se pregătește să o distrugă pe Hümaşah, pentru cei din harem și în primul rând pentru Mustafa vor avea loc schimbări importante…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu