We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

2/16/2017

KOSEM Episodul 18 Rezumat - Bulbul afla că Iskender este prințul dispărut

Kosem episodul 18 rezumat: Handan, care o va ataca pe Kosem, este într-un impas. Kosem o va amenința pe Handan că îi va spune adevărul lui Ahmed. Handan și Derviș, care nu va ceda amenințării lui Kosem, vor lua decizia ca să-i elimine pe toți cei care știu secretul lor.
kosem ep 18,kosem episodul 18,
Kosem episodul 18 serial rezumat in romana: Haremul va fi zdruncinat din temelii. În timp ce Handan și Derviş cred că au distrus toate probele, intervenția unei persoane la care nu s-ar fi așteptat va da totul peste cap! Sultanul Ahmed va afla adevărul despre Pașa Derviș!

Bülbül va afla că Iskender este prințul dispărut pe care îl caută. În locul în care se va duce cu gândul că își va reîntălni familia, Iskender va avea parte de o mare surpriză.

Ahmed, care va trăi o mare dezamăgire din cauza trădării lui Derviș, va fi nevoit să ia o hotărâtre foarte grea! Sau se va comporta ca un mare suveran și-l va condamna la moarte sau iubirea pe care o nutrește față de Derviș pe care îl consideră ca pe un tată va fi mai presus decât această trădare?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu