We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

2/15/2017

Furtuna pe Bosfor Episodul 91 Turcesc - 94 Romanesc Rezumat

Furtuna pe Bosfor Episodul 91 rezumat.Multe persoane vor fi rănite în schimbul de focuri ce va avea loc. În ambulanță Harun va primi primul ajutor.
Furtuna pe Bosfor Episodul 91,Furtuna pe Bosfor Episodul 92,Furtuna pe Bosfor Episodul 93,Furtuna pe Bosfor Episodul 94,
Furtuna pe Bosfor Episodul 91 rezumat in romana.În acest timp se va afla că Mithat este politist. Toată lumea este în stare de soc și în primul rând Hazal. Cihan va fi cel care îi va oferi cel mai mare sprijin lui Dilara care aflase că starea lui Harun este gravă.

VESTEA CEA TRISTĂ VA SOSI
 Vestea mortii va deprima pe toată lumea… Chiar dacă Cihan va bănui că Damir este implicat în acest incident, el nu deține probe pentru a demonstra acest lucru. Mai mult decât atât ranirea lui Damir în acest schimb de focuri îl va face confuz pe Cihan.

Hazal va crede în cele spuse de Damir
Asuman, care se va duce la Damir pentru a îi cere ajutor. Dupa ce nu va reusi să scape de persoanele de pe urmele ei, va afla adevarul. În schimb Damir îi va spune lui Hazal anumite informatii cu privire la persoana sa. Cele povestite de Damir vor face ca  Hazal sa se ataseze si mai mult de Damir.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu