We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

1/31/2017

KOSEM EPISODUL 13 REZUMAT

Kosem episodul 13 rezumat online: Două sultane, două mame se luptă pentru de această dată pentru copiii lor. Sultana Safiye o va amenința pe Kosem folosindu-se de copilul ei. Odată cu implicarea copilului în lupta dintre cele două ura lui Kosem va crește.


Kosem episodul 13 rezumat ro: Kosem, care vrea să îi facă rău lui Safiye, își va îndretat atenția către Fahriye. În lupta cu Safiye, Kosem va fi zdrunciată profund de o mare și dureroasă pierdere. De această data mâna ei dreaptă, prietena și confidenta ei va fi sacrificată!

Handan care va afla despre acuzația la adresa lui Derviș, se va chinui să îl salveze pe Derviș. O persoană surpriză va fi martoră la iubirea imposibilă dintre cei doi. Ahmed, care va reveni în capitală, va cere socoteală pentru cele petrecute în lipsa sa.

 În schimb decizia sa în privința lui Derviș va șoca pe toată lumea! Derviș se apropie din ce în ce mai mult de moarte. Kosem pentru a o scoate din lojă pe Fahriye care ceruse se refugiase în Dar’ül Eman, și va pune la cale un joc excepțional!
 [ads-post]
Safiye care își va da seama că Kosem este pe urmele lui Fahriye, va da o luptă ca să își salveze fiica. Sultana Safiye o va amenința pe Kosem că îi va omorâ băiatul. Odată cu implicarea copiilor în această luptă, conflictul dintre cele două va escalada și mai mult.

Kosem, care va avea o noapte de coșmar, va jura că o va face și pe Safiye să sufere la fel și își va îndrepta atenția către Fahriye. Însă există o persoană care va auzi planurile făcute de Kosem.
Ahmed, care va reveni în capitală, se va înfuria foarte tare când va afla despre cele petrecute în lipsa sa. Reglarea conturilor dintre Safiye și Ahmed  va adânci și mai mult prăpastia dintre cei doi.

Ahmed va lua o hotărâre cu privire la Derviș care este acuzat că l-ar fi omorât pe marele vizir. În timp ce Derviș se apropie din ce în ce mai mult de moarte, Handan este foarte tristă. Cei doi protagoniști ai iubırii imposibile își va evidenția pentru ultima dată sentimentele reciproc.


Kosem o va scoate pe Fahriye din Dar ul Eman unde se refugiase și se va asigura că va fi pedepsită. Va pune la cale un asemenea plan astfel încât pentru Fahriye nu va mai exista cale de întoarcere. Oare Safiye va ajunge la timp ca să își salveze fata?  Sau va cunoaște cea mai mare durere de inimă?
Urmeaza Kosem episodul 14

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu