We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

1/31/2017

KOSEM EPISODUL 12 REZUMAT ONLINE


Kosem episodul 12 rezumat: Abia acum Kosem va începe să lupte! De acum Kosem are un băiat de care trebuie să aibă grijă și de un adversar puternic.
Film Rezumat Kosem episodul 12 online in romana: În schimb Sultana Safiye, după ce va fi deportată la Palatul Lacrimilor (Gözyaşı) se consumă măcinată de un mare sentiment de răzbunare.
Sultana Safiye, care știe că Sultanul Ahmed va comanda uciderea Sultanei Fahriye după ce acesta va afla adevărul, va asigura ascunderea Sultanei Fahriye într-un loc unde nimeni nu o va putea găsi. Iar Derviș o va ajuta pe Safiye.
 [ads-post]
După ce Zülfikar Ağa va afla că Derviș îi acordase ajutor acesteia, relația dintre cei doi se va deteriora. În schimb Ahmed va fi foarte deranjat de faptul că Kosem a intrat, în secret,  în cursa pentru tron și între cei doi va avea loc o mare ceartă. În ciuda faptului că Kosem va încerca să îl convingă pe Ahmed că este nevinovată, Ahmed nu va putea să o creadă pe Kosem.

Pe de altă parte Ahmet Han  se va duce la Edirne pentru semanrea Tratatului Zitvatorok. În lipsa lui Ahmed de la palat, prințul Mehmed va fi răpit! În schimb Derviș va fi închis în baza unei învinuiri neașteptate! În schimb Kosem va simți cea mai mare frică din viața ei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu