We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

1/13/2017

Bahar Viata Furata ep 101 Rezumat Film Serial Turcesc

Bahar Viata Furata ep 101 rezumat. Acum Efsun are tot ceea ce şi-a dorit: atât de mulţi bani cât nu-i poate cheltui, o marcă de produse textile care pe zi ce trece devine tot mai cunoscută, un soţ arătos...

Bahar ep 101 Rezumat Film Serial Turcesc

Bahar ep 101. Şi cel mai important lucru dintre acestea este  că are o fată foarte frumoasă. Micuţa Nuran este motivul ei de a trăi. Însă va sosi ziua în care porţile de fier ale închisorii Sinop îşi va deschide  porțile.

Eliberarea lui Bahar va reprezenta pentru Efsun începutul celor mai urâte coşmaruri. Iar umbra celor care vor dori să profite de aceste temeri ale ei este tot timpul asupra lor. În aceşti ani care au trecut în antiteză cu Efsun, Bahar este cea care şi-a pierdut totul.  Singurul lucru care îi dă o speranţă, o forţă este să-şi vadă şi să fie aproape de nepoata sa Nuran. Pentru că acum lângă ea nu se află nici familia, nici micuţul copil şi nici Ateş.
[ads-post]
Ateş parcă se află în fundul unei fântăni  întunecate. Pentru a da de Kenan , el începuse să pună în aplicare un joc foarte periculos, un joc pe care nu-l împărtăşeşte cu nimeni şi care va cauza pierderea definitivă a lui Bahar. Însă toate jocurile vor duce într-un singur loc.

 Două femei, două mame.... Bahar şi Efsun... şi între ele o fetiţă minoră nevinovată care nu ştie ce se petrece... Marile mistere, marile minciuni, marile lupte vor afecta cel mai mult vieţile celor două.  De acum se poate pune o singură întrebare? Oare Bahar va putea să - şi  recupereze copilul care fusese furat de ea?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu