We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

12/13/2016

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EP 47 REZUMAT ONLINE

Ziua in care mi s-a scris destinul ep 47 rezumat. În sfârșit Kahraman îi va reproșa lui Defne faptele acesteia și o va preda organelor judiciare. De acum Defne nu are unde să mai fugă. Însă între timp Kahraman va fi dărămat în fața celor auzite.

ziua in care mi s-a scris destinul ep 47

Ziua in care mi s-a scris destinul ep 47 rezumat online ro. În schimb Elif, care va va auzi că și Defne are o parte din vină pentru moartea lui Nazli, este răvășită de durere.

În acest timp interesul lui Soner cu privire la Toprak și Elif va creste treptat. Printr-un parteneriat simplu, alăturarea lui Soner va avea treptat conotatii periculoase. Ce păcat că Elif nu are habar de acest pericol.

Interventia chirurgicală va reusi iar D-nul Ziya îsi va reveni si de acum poate vorbi. La fel ca și Kahraman el are la rândul său conturi de reglat.  De acum înainte cel vinonat trebuie să plătească.
[ads-post]
Pentru fiecare membru al familiei care păstreză un secret sosise ziua judecății.. Kiymet va avea de-a face cu un mare dezastru. Însă nu va renunța.

Numai că o decizie, pe care o va lua, va fi de ajuns pentru a le da viețile peste cap.  D-nul Ziya este gasit incontient pe podeaua dormitorului iar conacul este zdruncinat și inlăcrimat.

Află ce se va intâmpla în Ziua în care mi s-a scris destinul episodul 48 rezumat daca moare d-nul Ziya.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu