We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

12/13/2016

ZIUA IN CARE MI S-a SCRIS DESTINUL EP 46 REZUMAT ONLINE RO

Ziua in care mi s-a scris destinul ep 46 rezumat.Kahraman  va găsi în sfârșit telefonul. Și este sigur că ceea ce se găsește în telefon este legat de Defne. Însă totodată îi este frică de ceea ce va auzi. Ce păcat că ceea ce se află în telefon este pe cale să se piardă.


Ziua in care mi s-a scris destinul ep 46 rezumat online ro. În schimb Elif,care va crede că Kahraman se află lângă Defne, va fi dărâmată din nou. Acest coșmar nu va dura foarte mult.  Singurul lucru pe care ar trebui să îl facă Elif este să aibă încredere în Kahraman. Pe de altă parte nu este nici el un patron atât de comod. În timp ce ELif va crede că coșmaru a trecut , ea nu-și va da încă seama că viața sa va fi zdruncinată din nou.

 Selim va pune un mare pariu si o va ajuta pe Melek. Orice s-ar întâmpla el o va ascunde pe aceasta  si o va apăra de oamenii de pe urmele sale. Însă din păcate el va uita în primul rând  că există o amenintare.
[ads-post]
În schimb Maksut  va începe treptat să fie deranjat că Yakup începe să fie din ce în ce mai apropiati.  Saadet  și Yakup nu-i vor putea spune că sunt frați. Însă ca orice secret și acest secret va fi condamnat divulgării.

În urma deciziei importante a doctorilor intervenția chirurgicală a lui Ziya va fi devansată. Acest lucru va însemna un coșmar pentru Defne,  în caz că își va reveni,  Ziya va vorbi. Trebuie neapărat să scape de acesta. Numai că nici Kahraman nu are de gând să scape urma lui Defne. Ea încearcă să se sinucidă aruncânduse în fata unui tir pe autostrada. Dar planul sinuciderii a esuat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu