We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

12/08/2016

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EP 43 REZUMAT ONLINE

Ziua In Care Mi S-a Scris Destinul Ep 43 Rezumat. Elif , care va fi șocată de sosirea acasă a lui Defne și Ece, va fi nevoită să accepte situația. În schimb Kahraman este constient cât de mult suferă aceasta… Însă nu are altă soluție. În schimb Defne este foarte mulțumită de victoria sa.


Ziua in care mi s-a scris destinul ep 43 rezumat online ro. Pe de altă parte Saadet va accepta ajutorul lui Yakup. Maksut o să fie operat. Relația dintre fiu și mamă se va îmbunătăți treptat….ei se vor apropia  treptat…. Kiymet, care este încolțită, va fi surprinsă de Șukran . În timp de cele două încercă să o învingă pe Saadet, Kiymet va fi șocată de cele aflate.

La conan treburile se precipătă în continuare. În timp ce planul lui Defne avansează treptat, ea nu va scăpa de la a fi deconspirată.  De altfel Elif o monitoriza de mult timp.

Selim si Melek se certaseră din cauza lui Canan. Selim îi va cere socoteală lui Canan. Însă pe el îl asteaptă zile grele. El va afla că a rămas între două focuri și va lua o decizie foarte importantă.
[ads-post]

Pe de-o parte în timp ce Kahraman încearcă să își apere familia, sentimentele sale îl vor face să piardă în fața lui Maksut. El va pune la cale un plan, foarte bine pus la punct, împreună cu Celal.

Oricât de supărat ar fi, iubirea lui față de Elif este mai puternică decât orice. El se va pregăti să-I facă acesteia o surpriză foarte frumoasă.

În schimb ELif va începe să aibă suspiciuni cu privire la Defne. Ea va fi șocată de cele văzute și auzite.  De acum sosise vremea ca cele făcute de Defne să fie divulgate.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu