We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

12/03/2016

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EP 40 REZUMAT

Ziua in care mi s-a scris destinul ep 40 rezumat. Kahraman, care își va da seama că lui Elif îi este foarte frică de Maksut, va face un nou plan. El trebui să se vadă cu ELif, neapărat. În schim Elif nu este de acord ca să îl vadă pentru a proteja viața lui.


Ziua in care mi s-a scris destinul episodul 40. Sukran, care urmăreste numai lucruri necurate în casă, îsi dă seama că Defne urmăreste din nou  ceva. Ea va căuta o modalitate ca să afle acest lucru. De fapt  ea este foarte aproape de solutie.

Defne, care nu reuseste  de nici un fel ca să îi despartă  pe Kahraman si Elif , este hotărâtă să-si utilizeze ultimele atuuri. Pentru a pune punct acestei iubiri ea îl va ajuta din nou pe Maksut deoare ce nu are altă soție de a scăpa de Elif.
[ads-post]
În schimb Yakup, care iarăși nu va primi aprobare din partea lui Kahraman, se va enerva de-a binelea. Pentru că evident că nu a învățat o lecție din cele trăite, el va face un pas inrervesibil în ceea ce privește uciderea fratelui său.

În timp ce Defne se ocupă să o învingă pe Elif, destinul va continua să îi joace feste. Kahraman va afla un asemenea lucru astfel că Defne nu va putea să de-a o explicație foarte ușor.

În schimb Maksud se apropie de finalul drumului. El este decis: sau va întemeia o familie cu Elif sau nimic. În acest scop nu îl va interesa câte persoane ar putea afecta. Kahraman este impuscat de Maksut si abandonat pe stradă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu