We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

12/19/2016

Furtuna pe Bosfor Ep 78 Rezumat Online

Furtuna pe Bosfor ep 78 rezumat. Oare Cansu va putea renunța la bebelușul ei?  “Iar tu Cansu, ești bebelușul meu”

Furtuna pe Bosfor Ep 78 Rezumat Online

Furtuna pe Bosfor ep 78 rezumat online. Starea de sănătate a lui Cansu se va înrăutăți pe zi ce trece. Doctorii nu-i vor oferi altă soluție lui Cansu decât aceea de a renunța la bebelușul ei.
Însă Cansu este decisă să nască acest bebeluș cu orice preț. Cihan care își pierde fata văzând cu ochii va înțelege că numai are nimic de făcut și  o va duce la spital pe Cansu pentru a face avortul...


CIHAN ȘI HARUN SUNT FAȚĂ ÎN FAȚĂ
Dilara, care va afla că telefonul îi este ascultat, îl va acuza pe Harun în această privință. Harun, care nu va reuși să o convingă pe Dilara să creadă în el, își va interna mătușa Maide în sanatoriu, luându-i toate drepturile. Însă această mutare a lui Harun va reprezenta motivul pentru care Maide își folosise ultimul atuu deținut.


DOMNUL RAHMI SE VA ÎNTOARCE
În schimb Cansu a dat din nou de belele și de data aceasta o făcuse părtașe în această belea pe Asuman. Cihan, care va afla că Burhan se folosește de Ozkan și că Deniz este cel care l-a împușcat pe Vedat, se va răzbuna pe Burhan. În schimb drumul lui Keriman care este îndrăgostită de Burhan se va intersecta, din nou, cu drumul Domnului Rahmi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu