We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

12/15/2016

Furtuna pe Bosfor ep 74 Rezumat Online

Furtuna pe Bosfor ep 74 Rezumat. ASUMAN NU ARE DE GÂND SĂ PLECE. Dilara care va fi foarte deranjată de faptul că Asuman se instalase la conac, va intra într-o stare de şoc după ce va primi vestea de la avocat.

Furtuna pe Bosfor ep 74 Rezumat Online

Furtuna pe Bosfor ep 74 rezumat online ro. De acum înainte se pare că  Asuman nu are de gând să plece nici din Istanbul şi nici de la conac… Asuman, care va începe să o controleze pe Hazal, îl va aborda şi pe Ozan.

Bănuiala lui Harun
Boala lui Cansu va facilita întâlnirea dintre Cihan şi Deniz. Cihan, căruia îi va fi greu să creadă ceea ce va auzi, îi va explica lui Dilara situaţia. Obiectivul celor doi este acela de a se afla lângă Cansu însă în tabăra lui Harun aceste întâlniri nu vor fi primate deloc bine.

Burhan îşi va regla conturile cu Cihan
Cihan care îi va destăinui lui Deniz adevărul crud ştiut cu privire la Burhan, va avea parte de o reacţie neaşteptată din partea lui Cansu.  Graţie documentului de obligaţiune pe care îl pusese să semneze pe Ozkan, Burhan îi va spune acestuia să îl spioneze pe Cihan. După ce a aşteptat atâţia ani, Burhan se va înfrunta cu Cihan folosind metodele sale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu