We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

12/15/2016

Fizicienii au explicat de ce nu îmbatraneste Mos Craciun


Fizicianul britanic Dr Kathy Shin de la Universitatea din Exeter, cu ajutorul teoriei relativității a explicat modul în care Moș Crăciun reușește să livreze peste noapte cadouri copiilor în diferite părți ale Pământului, de asemenea expertul a spus și de ce nu îmbătrânește și rămâne invizibil.

De ce nu îmbatraneste Mos Craciun
sursa foto: youtube.com

Pentru a distribui cadouri peste tot în lume, Moș Crăciun și renii lui trebuie să se deplaseze cu o viteză de 10 de milioane de kilometri pe oră, în conformitate cu art. Conform teoriei speciale a relativității, dimensiunea organismului scade la viteza, astfel încât Moș Crăciun intră în coșul de fum fara probleme, pentru a intra în casă și să lase cadouri.

”Lucrul cel mai important este că trebuie să fie precaut și în nici un caz să nu se oprească în horn, în caz contrar acesta va crește la dimensiunea normală!” - A spus Shin.
[ads-post]
Teoria lui Albert Einstein explică nemurirea magului: la viteze apropiate de viteza luminii,  timpul curge în mod diferit. O manta de Moș Crăciun și faptul că în timp ce călătoresc nu produce nici un zgomot, este datorită efectului Doppler.

Dr Kathy Shin a spus că toate calculele sunt făcute pentru a inspira și a atrage copiii spre știință.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu