We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

11/08/2016

Ziua in care mi s-a scris destinul episodul 21 Rezumat - Care va fi alegerea lui Elif ?

Oare care va fi alegerea lui Elif ?
Orice ar face Kahraman nu va putea să o facă pe ELif să vorbească.El va căuta alte modalităti pentru a o face pe aceasta să îl creadă.

Ziua in care mi s-a scris destinul ep 21 Rezumat

În schim Elif nu vrea decât un singru lucru, să stea departe de Kahraman. Si Kerem este hotărăt să fie alături de ELif în aceste momente grele ale acesteia. El îi va face o astfel de propunere lui Elif că aceasta va rămâne surprinsă.

Defne este blocată! În schimb Defne este într-o situație fără ieșire. Ea nu reușise să cucerească inima lui Kahraman  așa cum și-ar fi dorit. Ea va căuta alte soluții ca să-i cucerească inima soțului ei și va face un plan de neimaginat. Ea va încerca să colaboreze cu Ibrahim fratele mai mare, vitreg al lui ELif. Dar lucrurile nu vor merge așa de ușor precum și-ar fi imaginat. Ibrahim este decisă să-și răzbune tatal. Viețile lui Elif, mamei și surorii este în mâinile acestuia.
[ads-post]
Oare ELif va avea parte de copilul său?
Yakup care nu reușește de nici un fel să cucerească inima soției, va apela în ultimă instant la ajutorul lui Canan. Tatăl și fiica se vor decise ca să îi facă o surpriză lui Sukran. În timp ce acestea se petrec nici Kiymet nu stătuse degeaba. Chiuretajul lui Elif rămăsese doar un vis. În schimb Kaharaman se va duce la  Elif cu un document despre care crede că va schimba viața lui ELif.  Dar va vedea un tablou care îl va șoca.

Tag: ziua in care mi s-a scris destinul episodul 21, ziua in care mi s-a scris destinul episodul 21 rezumat, ziua in care mi s-a scris destinul ep 21, ziua in care mi s-a scris destinul ep 21 rezumat, 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu