We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

11/08/2016

Dragoste cu Imprumut Serial Turcesc

Povestea "Dragoste cu imprumut", care îi va face să se întâlnescă pe acești doi oameni și aceste două vieți diferite, va fi difuzată pe Acasa Tv.

[info title="Un Nou Serial Turcesc la Acasa Tv" icon="info-circle"] Dragoste cu Împrumut este un nou serial turcesc si va incepe la Acasa Tv din 17 noiembrie 2016. [/info]
Dragoste cu Imprumut Serial Turcesc

Zeynep este o fată verticala, frumoasă și curajoasă. Și renumitul Derin Șevet, tatăl lui Zeynep, este un pescar tot atât de curajos, nervos dar și foarte atașat de Zeynep. Într-o zi Zeynep îl va întâlni pe un băiat pe nume Ertan  și se va îndrăgosti de el. Zeynep se va împotrivi tuturor și împreună cu Ertan va fugi în America.  Ea este foarte  fericită, însă această fericire va dura până ce va afla că este însărcinată deoarece Ertan nu va dori copilul și îi va cere lui Zeynep să avorteze. Din acest motiv Zeynep și Ertan se vor certa.

Din acea zi Zeynep nu va ști unde se află Ertan însă va naște copilul. După ce Zeynep va rezista  8 luni cu bebelușul în America se va decide să se întoarcă in Turcia. În avion va face cunoștință  cu un pasager, cetățean turc, pe nume Fatih. Zeynep, care fugise în America împreună cu Ertan de care se îndrăgostise, lăsând în urmă pe cei iubiți, toată familia, viața, se va întoarce în Turcia  cu dezamăgirile și cu fiul ei. Pe de altă parte și pentru Fatih, care plecase în America pentru a studia, sosise timpul să se întoarcă, împreună cu dezamăgirile sale, în țara sa, la familia sa.

Fatih este singurul copil de sex masculin al unei famili renumite și bogate pe nume Şekercizade. Din această cauză mama sa căutase să îl crească foarte organizat și disciplinat, iar la vârsta de 6 ani i se alese deja fata cu care urma să se însoare pe nume "Irem". Irem este foarte îndrăgostită de Fatih însă Fatih nu este îngrăgostit de Irem. De aceea Fatif, invocând motivul studiilor, plecase în America ca să amâne această căsătorie. Acolo se îndrăgostise de o fată și o ceruse în căsătorei însă fusese refuzat. De aceea și luase hotărârea de a se întoarce,iar in avion va face cunoștință  cu o altă călătoare neajutoarată "Zeynep".

Cu toate că jocul de-a căsătoria propus de Fatih lui Zeynep a fost  rezonabil, la început, pentru cei doi, acest joc îi va aduce pe aceștia și familiile lor într-o situație foarte comică, foarte interesantă, dar adevăratele iubiri pe care cei doi le caută sau creadeau că le-au pierdut  în acest joc vor fi descoperite prin aventuri una mai comică ca cealaltă.

Tag: dragoste cu imprumut rezumat, dragoste cu imprumut acasa tv, dragoste cu imprumut, dragoste cu imprumut actori, dragoste cu imprumut prezentare, dragoste cu imprumut personaje, dragoste cu imprumut film.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu