We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/26/2017

Mireasa din Istanbul Rezumat

Mireasa din Istanbul, Mireasa din Istanbul Rezumat, Mireasa din Istanbul Faruk si Suheyla.
Mireasa din Istanbul Rezumat.Faruk (Ozcan Deniz) este un om de afaceri bogat, carismatic si de succes care locuieste in Bursa, un oras situat la sud de Istanbul. El este fiul cel mai mare al familiei "Boran", care este foarte cunoscuta si respectata din Bursa.

Mireasa din Istanbul. Mama sa Esma (Ipek Bilgin) are o personalitate dominanta care doreste sa controleze toate persoanele din casa. Esma nu numai ca vrea sa controleze servitorii din casă, ci vrea sa aiba ultimul cuvant de spus despre viața celor 4 fii: Faruk (Ozcan Deniz), Fikret (Salih Bademci, Osman (Guven Murat Akpinar), Murat (Berkay Hardal).

Mireasa din Istanbul. Faruk este suficient de puternic pentru a se opune dorintelor mamei sale atunci când este necesar. Fikret, pe de alta parte, dorește sa-i multumeasca mereu mamei pentru a avea aprobarea ei. El este gelos fată de fratele sau Faruk, care este capul afacerii de familie pentru ca este fiul cel mai mare si cel mai favorit al familiei. Osman, pe de alta parte este foarte tacut, introvertit si fragil. Este interesat de carti si nu doreste să se implice în afaceri de familie. In cele din urma, Murat este cel mai tanar fiu al familiei, care este prietenos si fara griji.

Mireasa din Istanbul. Esma trăieste fericita impreuna cu cei 4 fii ai ei. Acum, ea doreste sa-l vada casatorit pe fiului ei mai mare Faruk si sa devina bunica. Sotia lui Faruk ar fi doamna casei dupa Esma si va întretine cultura de familie pe o perioada lunga. Din acest motiv, Esma vrea sa aiba o mireasa perfecta pentru acest rol. Are pe cineva in mintea ei ca o potențială mireasa: pe Ipek care este fiica unei alte familii bine cunoscute din Bursa.

Mireasa din Istanbul. Ipek este o fata frumoasa care a fost îndragostita de Faruk de mult timp, dar nu-si dezvaluie sentimentele. Ea este o mireasă perfecta cu multe calitati: are maniere bune, este tacuta, matura si respectuoasa si este dispusa sa se supuna regulilor casei stabilite de Esma. Ipek cunoaste intentia lui Esma fată de ea si nu se abtine sa-si arate plăcerea de a fi mireasa lui Faruk.
Cu toate acestea, viața familiei Boran se schimbă dramatic, iar conacul "Boran", care a rămas în picioare aproape patru sute de ani, este zdruncinat de apariția lui Suheyla.

Suheyla (Asli Enver) este o fata tanara si frumoasa care a crescut fara mama si tata. Are o viata modesta în Istanbul si locuieste împreuna cu matusa ei. Suheyla este violonista care canta prin cluburi de noapte. Ea este bucuroasa si in acelasi timp, mandra.

Când Faruk vine la Istanbul pentru o afacere, din pura coincidenta, Faruk si Suheyla se intalnesc. Cei doi sunt atrasi unul de altul la prima vedere, dar Suheyla nu vrea să fie "jucăria" acestui bogatas. Incearca sa stea departe de Faruk, dar nu poate rezista destinului care-i aduce împreuna.
Faruk si Suheyla se indragostesc unul de altul si inteleg ca nu pot trai in alta parte. Fara aprobarea mamei sale, Faruk nu o poate aduce pe Suheyla in Bursa ca mireasa. Casa este agitata de aceasta surpriza. Sosirea Suheylei, ca mireasa din Istanbul, schimba totul.

Dragostea dintre Suheyla si Faruk, se va confrunta cu mania mamei lui Esma, cu regulile casei. Suheyla, care este crescuta intr-un oras mare, iubeste libertatea si reuseste greu sa se adapteze într-un oras mai mic. Faruk, care este dedicat familiei si traditiilor sale, se afla la mijloc intre sotie si mama sa.

In  povestea serialului tv Mireasa din Istanbul, veți explora o adevărată poveste de dragoste între Faruk si Suheyla, care va trebui sa treaca toate examenele vietii,  de la o soacra puternica, si diferentele  de la un oras mare la unul mic. Esma o va admite in cele din urma pe Suheyla ca mireasa fiului ei? Suheyla va reusi sa-si adopte noua viată intr-un oras mai mic? Cum va schimba mireasa din Istanbul viata familiei Boran? Va putea Faruk sa o iubeasca pe  Suheyla si sa îndure toate obstacolele din drum?

Fatih si Sureya in filmul serial Mireasa din Istanbul

mireasa din istanbul

Cand incepe noul film serial turcesc "Mireasa din Istanbul" la Kanal D?  - Mireasa din Istanbul incepe Miercuri 8 noiembrie de la ora 20:00 la Kanal D.

Vizionare Placuta! la Kanal D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu