We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/04/2017

Bahar viata Furata episodul 108 rezumat

Bahar viata Furata episodul 108 rezumat - Bahar şi Ateş vor fi nevoiţi să-şi rişte vieţile pentru a o putea salva pe Nuran. Această mare luptă îi va apropia unul de celălalt pe Bahar şi Ateş. Chiar dacă Nuran va scăpa de pericol se pare că reântâlnirea sa cu Efsun este imposibilă.

 Atunci când Nuran va fi predată Centrului de plasament, familia adoptivă aşteaptă pentru a o lua pe minoră ca să o ducă acasă la aceştia. Nu rămasese altă cale de ieşire decât ca familia adoptivă să se plictisească de Nuran şi să renunţe la ea…

În cartierul Kistemtiz este pe cale să se încheie o nouă alianţă. De această dată cu spentanţa că le va ieşi de această dată Zuhal şi Secil vor pune ochii pe casa lui Ganimet şi vor începe să pună în aplicare un plan viclean…

Ticăloşiile lui Cemre vor iesi la iveală. Pentru Cemre, care va înţelege că nu se va mai putea adăposti prea mult timp la conac, nu exită cale de ieşire. Ea îşi va îndrepta atenţia din nou către Kenan.

 Ateş va fi cel care va începe să o caute pe Cemre după ce va afla despre trădarea acesteia. În schim Efsun este singura pesoană care poate să o protejeze pe Nuran de pericolul morţii care se apropie. Însă această pagină se va închide înainte ca cineva să aibă de suferit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu