We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

2/24/2017

Kosem episodul 24 Rezumat Serial Turcesc

Rezumat serial: Kosem episodul 24 - Moartea Sultanului Ahmet va pune capăt unei perioade mari! Kosem căreia îi va fi frică că Sultanul Ahmet, care își trăiește ultimele zile, va muri, va face tot posibilul ca Ahmet să se însănătoșească.

Și Ahmet va afla că Iskender este fiul Sultanei Safiye, adică este print! Pentru a îl salva pe Iskender Sultana Safiye este de acord să se sacrifice. Atunci când Iskender va fi adus în fața lui Ahmet, el va lua o decizie șocantă.

Prințul Mustafa vrea să fugă de la palat. În schimb Sultanul Ahmet află despre cele trăite de Mustafa și despre boala acestuia și se va întrista foarte tare din această cauză.

Ahmet, care este sigur că va muri, îi va dărui un cadou important lui Kosem! Va avea loc căsătoria dintre Sultana Kosem și Sultanul Ahmet! În dimineața de după noaptea nunții pentru Kosem va începe cea mai tristă zi din viața ei!

Înainte să moară Ahmet, care va muri în brațele lui Kosem, singura sa iubire, îi va încredința ceva (îi va lăsa un testament)! În schimb Kosem va fi dărămată de moartea iubitului ei!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu