We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

2/14/2017

KOSEM Episodul 16 Rezumat

Kosem episodul 16 rezumat in romana. Sfârșitul Sultanei Safiye se apropie. În schimb Sultanul Ahmed va lua o asemenea decizie în cazul lui Safiye care va uimi pe toată lumea!

kosem episodul 16,kosem ep 16,kosem ep 16 rezumat,kosem,ep,episodul,16,rezumat,online,subtitrat,

Kosem episodu 16 rezumat ro. În schimb călăii vor avea parte de o surpriză care îi va șoca atunci când vor merge să îl omoare pe Prințul Mustafa.
Salvarea prințului Mustafa a venit din partea unui porumbel care a zburat în timp ce prințul a încercat să-l prindă și a plecat in cautarea lui în curtea palatului.

Iskeneder se va întoarce la palat după toate luptele pe care le-a dat!

Tocmai când Kosem scăpase de dușmanul său, ea va avea parte de un nou dușman, Handan! Între Pașa Derviș și Pașa Kuyucu Murad va începe lupta pentru funcția de mare vizir!
 Kosem îl susține pe Pașa Murad. Însă decizia lui Ahmed va șoca pe toată lumea!

 În schimb Halime, care va bănui apropierea dintre Handan și Derviș, va lua hotărârea să îi urmărească. Pe de altă parte în timp ce Menekșe o urmărește îndeaproape pe Handan, ea va afla un secret!

Se va lua hotărârea ca Mehmed Giray să fie omorât, iar acest ordin va fi dat de către Pașa Derviș. În schimb Kosem va afla un lucru foarte important. Sultana Kosem se va apropie către cursa care îi fusese întinsă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu