We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

2/02/2017

Bahar Viata Furata episodul 103

Bahar Viata Furata episodul 103 rezumat.Arda va fi dărămat atunci când va afla minciuna care i se spunea de cinci ani. Conștiința sa nu-l va lăsa să-i ascundă acest adevăr lui Bahar.


Bahar episodul 103.  Pentru Efsun sosise vremea să-și ia rămas bun de la fiica sa, de la Nuran a sa. Bahar se află sub amenințarea lui Seyfi care venise, împreună cu Figen, până în Sinop. Nu-i va fi ușor să scape de acest om înnebunit de furie și să-și readucă viața la normal.
[ads-post]
În schimb Ateș  după mulți ani va fi, în sfârșit, la o aproapiere de câțiva metri de Kenan. Însă pentru a ajunge la Kenan trebuie să treacă de oamenii înarmați ai lui Kenan. Ateș trebuie  să-și calculeze bine înainte fiecare mutare pe care o va face.

 În acest timp întoarcerea lui Mehmet Emir va reprezenta începutul unei noi perioade pentru familia Atahan. În timp ce Efsun este dispusă să facă orice pentru a nu renunța la Nuran, apropierea cu încă un pas de aflarea adevărurilor cu privire la Zuhal a lui Bahar, o va încolți de-a binelea pe Efsun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu