We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

2/07/2017

Bahar Viata Furata Ep 105 Rezumat

Bahar Viata Furata Ep 105. În schimb Omer nu-i va permite lui Kenan, pe care îl urmărește de ani de zile, să-i mai scape încă odată. Însă chiar reținerea lui Kenan nu va reprezenta soluția de rezolvare a neînțelegerilor dintre Bahar și Ateș…

bahar,viata,furata,online,rezumat,serial,turcesc,ep, episodul, 105,

Bahar Viata Furata Ep 105 rezumat online.  În schimb noaptea, în care nu va putea să-l pedepsească pe Arda, va provoca destrămarea căsniciei sale cu Efsun. Efsun se va decide ca să o ia pe Nuran și să părăsească casa.
Însă Arda nu-i va permite acest lucru. Va pleca el în locul lui Efsun și al copiilor. Se pare că jocurile lui Cemre  își vor atinge obiectivul.

Însă atunci când Cemre face o mutare care îi va depăși limitele, în sfârșit Sultan va trece la acțiune. În timp ce lupta femeilor de la conac va deveni violentă, copiii vor fi cei care vor suferi de urma acestui fapt.
Niște informații cu privire la sine și familia sa pe care le va afla Nuran, îi vor da peste cap viața. În această perioadă dificilă micuța fată se va putea refugia doar la Bahar și Ateș…
healt, people

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu