We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

1/15/2017

KOSEM EPISODUL 3 REZUMAT SERIAL

Kosem episodul 3 rezumat: Soldatii se revoltă. Datorită faptului că Sultana Safiye urmează să fie deportată de la palat, ea va instiga soldații la  revolte!


Kosem episodul 3 rezumat ro: Soldații vor ajunge la porțile palatului! În timp ce Sultanul Ahmet caută să aplaneze revolta, Sultana Safiye îi va face acestuia o propunere șoc! Ahmed și Iskeneder vor veni față în față pe platoul cu nisip! Pentru a rămâne în viață Anastasia va recurge la un joc important.

Sigura soluție de a fugi de iubirea față de Sultanul Ahmed a Anastasiei de care pe zi ce trece este mai atrasă, este să plece din palat. În timp ce caută o cale de scăpare în chiliile întunecate, ea va fi martora unui secret important și va fi în pericol de moarte!
[ads-post]
Sultana Safiye care nu dorește ca puterea să fie în mâinile lui Ahmed, va instiga ienicerii și spahii să se revolte. Furia soldaților, care se aflau la porțile palatului, va fi calmată providențial de Sfântul Mahmud Hudayi. Însă Safiye are un nou plan.

Iskender o va găsi cu orice preț pe Anastasia și își va ține promisiunea față de aceasta. Atunci când va observa dispariția  panglicii Anastasiei, acesta va face multă zarvă în unitatea de ieniceri. În timpul vizitei pe care o va efectua în unitatea de ieniceri Ahmed îl va remarca pe Iskender și-l va provoca la duel. În timpul duelului Iskender va face o greșeală foarte mare care are ca pedeapsă condamnarea sa la moarte!

Revolta care se va amplifica și mai mult, va fi scăpată de sub control. Safie îi va face o propunere lui Ahmed care era încolțit. Oare Ahmed va accepta propunerea lui Safiye! În schimb, pentru a rămâne în viață Anastasia va recurge la un joc periculos.  Urmeaza Kosem episodul 4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu