We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

1/30/2017

KOSEM EPISODUL 11 REZUMAT ONLINE

Kosem episodul 11 online: Safiye, care va afla că Fahriye a fugit, va intra în panică! În timp ce ea va încerca să ascundă acest lucru fată de toată lumea, odată ce Kosem va afla de fugă, lucrurile se vor complica. Sultanul Ahmed, care va afla de fuga lui Fahriye, se va duce plin de furie să ceară socoteală.

Kosem episodul 11 rezumat online ro: În timp ce Dervis va începe să o caute pe Fahriye, Mehmet Giray îl va scoate din închisoare pe Sahin. Sahin va lua o decizie care va schimba vietile tuturor. Gosem o va goni pe Katerina de la palat.Însă ea va fi dezamăgită în urma miscării neasteptate făcută  de Ahmet.

Vestea că Kosem este însărcinată  va avea efectul unei bombe la palat. Reîntoarcerea  lui Fahriye la palat va uimi pe toată lumea. Derviș va fi cel care o va consola pe Fahriye care va avea o mare depresie.

 În schimb Kosem va acționa pentru a-i aplica lui Safiye ultima lovitură. Ea va pune o cale o astfel de capcană că Fahriye va cădea singură în ea. O veste pe care o va primi după mulți ani o va face pe Safiye să mai spere.

 Kosem, care are atuul care o va putea distruge pe Safiye, îi va face o propunere lui Safiye. În timp ce Kosem își declară titulatura de sultana, focul aprins de ea va arde întreg palatul.
 [ads-post]
Safiye care va afla că Fahriye a fugit, va intra în panică. Acest lucru va fi ascuns tuturor și în primul rând lui Ahmed.  Însă Kosem, care afla despre acest lucru de la Cennet, începuse de mult să o caute pe Fahriye.

Interesul lui Ahmed pentru Katerina o va înnebuni pe Kosem. Ea va alege o metodă inteligentă pentru o expedia pe Katerina de la palat. După ce Ahmed va afla despre cele făcute de Kosem, cei doi se vor certa.

Faptul că Kosem este însărcinată va avea un mare ecou în harem. În timp ce iubirea dintre Kosem și Ahmed se amplifică, Safiye nu va scăpa de ceea ce îi fusese frică. De acum Kosem este tot mai puternică…

 Odată cu revenirea lui Kosem la palat, Kosem va pune în aplicare planul de răzbunare. Ea îi va întinde lui Fahriye o astfel de capcană astfel că Fahriye va da în vileag secretul său. Kosem, care va ieși în fața lui Safiye, îi va oferi acesteia o a doua șansă. Ori ca recunoaște că a fost înfrântă, ori va privi execuția fiicei sale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu