We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

1/14/2017

KOSEM EP 1 REZUMAT SERIAL ONLINE

Kosem ep 1 rezumat serial online: iubirea umbrită de războaie, revolte și intrigi, Sultanul Ahmed, care după moartea neașteptată a tatălui său, va fi întronat la vârsta de numai 17 ani, are responsabilitatea ca la o vârstă atât de fragedă să decidă destinul unui mare imperiu.


Kosem ep 1 serial online: Tânărul sultan  care doar  ce fusese întronat, va avea de-a face cu revoltele interne, cu schimbarea echilibrului extern, cu conflictele din interiorul palatului și cu cei care au pus ochii pe tron.

Kosem episodul 1



Singurul lucru care luminează lumea SultanuluI Ahmed acoperită de toți acești nori negrii, este fata frumoasă pe care o va vedea într-un tablou. Sultana Safiye, care va observa cât de mult a fost impresionat Sultanul Ahmed de această frumoasă fată din tablou, o va aduce pe această fată, pictată în tablou, în capitala lumii, în calitate de „cadou pentru sultan”.


Pe acest drum pe care care îl vor urma Ahmed și Kosem, care vor avea resposabilitatea menținerii unui stat atât de mare care este  înconjurat atât de la Est cât și de Vest, cei doi vor crește împreună datorită marii puteri dată de iubirea lor.

Noii dușmani ai imperiului Otoman

Atunci când Sultanul Ahmed a fost întronat, pentru tronul imperiului otoman mai trăia doar un moștenitor. Din cauza tradiției prin care sultanul trebuia să își elimine fratele în timpul domniei,  la palat nu prea rămăseseră moștenitori la tron. De aceea frații Giray, care vor vedea această situația ca pe o oportunitate pentru ei, vor dori să pună mâna pe tron.
[ads-post]

Conform tradiției care se păstra de mulți ani, înainte de a fi aduși în fruntea Hanatului Crimeii prinții erau ținuți la Istanbul, iar la finalul acestei perioade, care semăna cu o perioadă de detenție, în urma hotărării conducătorilor Imperiului Otoman erau înscăunați în fruntea Hanatului Crimeii. Frații Mehmet și Șahin Giray sunt hotărăți să pună pună capăt acestui lucru.

Luptele din spatele cortinei ale sultanilor  Un secol magnific Kosem
În serialul “ Kösem” care prezintă vremurile de glorie ale periodei denumite sultanatul femeilor, sultanele și acțiunile lor vor influența profund povestea serialului. Intervențiile, lobby-ul și relațiile SultanEI Mamă Safiye, Sultanei Handan, Sultanei Halime și Sultanei Fahriye vor schimba din temelii destinul palatului.

Povestea neștiută a brigăzii de ieniceri

Una din poveștile care vor ieși în prim plan în serialul Sultana Kosem sunt ienicerii. Viețile eroilor rebeli și curajoși ai armatei imperiului otoman care își petrec viața plină de interdicții între trecut și viitor, vor fi resimțite câteodată până în inima imperiului. În schimb camaradenia dintre Sultanul Ahmed și İskender va deveni mai complicată din cauza secretului lui Iskender.

Kosem ep 1, Urmeaza kosem ep 2, kosem ep 3, kosem ep 4, kosem ep 5, kosem ep 6, kosem ep 7

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu