We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

12/01/2016

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EP 39 REZUMAT ONLINE

Ziua in care mi s-a scris destinul ep 39 rezumat - Kahraman este decis ca să afle adevăratele sentimente ale lui Elif. În timp ce sunt departe de toată lumea în localitatea Alaçatı el crede că sosise timpul să vorbeasă cu ea. Însă pentru ELif nu va fi chiar așa de ușor.


Ziua in care mi s-a scris destinul ep 39 rezumat online ro - Pe de altă parte Maksut îi caută ca un nebun pe ELif și Kahraman. El nu are intenția să o piardă pe Elif. Pentru acest lucru el este dispus să facă orice. Nimeni nu știe de pericolul la care va fi expus Kahraman.



În schimb sperantele lui ELif se diminuează treptat. Ea se va hotătâ să îl lovească pe Kahraman în cel mai sensibil punct. Ca de obicei bineînteles că sfătuitoarea sa este Kiymet. Dar o situatie cu care vor avea dea face le va da toate calculele peste cap.
[ads-post]
În schimb Sukran îl caută pe Yakup în toată această încurcătură. Mai mult decât atât un secret avusese efectul unei bombe. Toată lumea este curioasă cine este mama naturală a lui Yakup. Este evident că pentru o vreme la conan lucrurile nu se vor liniști.

Viața le va rezerva din nou obstacole lui Kahraman și Elif. Însă de această dată Kahraman nu se lăsa în voia destinului.  El se va decide ca să joace conform regulilor jocului.  El va jura că îl va învinge pe Maksut.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu