We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

12/30/2016

O Poveste de Iubire la Happy Channel

O Poveste de Iubire” la Happy Channel este un nou serial Turcesc care incepe la Happy Channel din 2 ianuarie de la ora 20:00.

O Poveste de Iubire la Happy Channel

O Poveste de Iubire Rezumat - Korkut Ali (Seckin Ozdemir ) este un tip tânăr și chipeș, care duce o viață săracă în Germania. El nu a avut niciodată noroc în viața sa.  El a fost abandonat de mic copil de către părinții săi, și a fost adoptat de un cuplu din Germania.

Ceylan ( Damla Sonmez ), pe de altă parte, este o fată tânără, frumoasă și naivă care trăiește în Istanbul, Turcia. Ea este designer de moda al unui cântăreț celebru, Tolga ( Yamac Telli ).
Ea este îndrăgostită de Tolga, de când ea era încă un copil. Într-o zi, ea merge în Germania cu Tolga pentru a filma un video clip. Acolo, ea încearcă să se apropie de Tolga, dar nu reușește.

Ea devine furioasă și vrea să se întoarcă înapoi la Istanbul. Pe drum spre aeroport, bagajele și banii ei sunt furate, iar ea începe să se plimbe fără să știe ce să facă. La acea vreme, ea se întâlnește cu Korkut și îi cere ajutorul. Korkut o salvează de gangsteri. El găsește bagajele și îi dă și niște bani.

După această coincidență, Korkut merge acasă si gasește o invitatie de nunta a fostei lui iubite. El încă o iubește pe fosta lui iubită, care l-a părăsit tocmai pentru că el este sărac. Korkut nu vrea să o piardă, prin urmare, el decide să meargă la ceremonia de nuntă. Cu toate acestea, la ceremonia de nuntă, el este împușcat în cap. Doctorul îl salvează, dar Korkut trebuie să trăiască cu un glonț în cap și are mai puțin de un an de  trăit.

După acest eveniment nefericit, fosta iubită a lui Korkut îi dă niște bani și vrea ca el să meargă la Istanbul pentru ași găsi părinții naturali. Korkut ia banii, părasește Germania și merge la Istanbul, pentru ași găsi părinții și să ducă o viață liniștită, până când moare.

 În timp ce caută pace, siguranță și fericire în Istanbul, Korkut întâlnește tristețea. El află că mama lui este o celebră cântăreață Gonul Karanli ( Zuhal Olcay ), care are o viață bogată și fericită cu fiul său Tolga. Korkut se simte atât de trădat, deoarece în timp ce el suferea în Germania, mama și fratele său trăiau o viață fericită în Istanbul. De asta, el vrea să se răzbune pe mama sa și pe fratele său.

În această poveste, vei explora dragostea pură,  relații mamă-fiu, speranță, furie, conflict, și trădare în același timp. Va uita Korkut despre trecutul lui și să trăiască restul vieții sale fericit? Ceylan va reuși să aducă fericire pentru Korkut? Korkut își va lua revanșa de la mama sa și fratele său?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu