We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

12/29/2016

Furtuna pe Bosfor ep 83 Rezumat Online

Furtuna pe Bosfor ep 83 rezumat. Harun care va afla că Ozan este fiul său și care se va înfrunta cu Dilara, crezând că s-a întărit față de Cihan, o va amenința pe Dilara.

Furtuna pe Bosfor ep 83 Rezumat Online

Furtuna pe Bosfor ep 83 rezumat online ro. Cihan, care își va da seama că Dilara nu s-a despărțit de Harun, este hotărât să afle motivul care o forțează pe Dilara să rămână cu Harun.

Domnul Ekrem va face cunoscut adevărul

Pe de altă parte Cihan este și pe urmele lui Mithat. Mithat, care folosește codul Alfa, este obligat că să fie foarte atent și să să stea departe de Hazal.

Pentru ca Asuman să demonstreze că Domnul Ekrem este tatăl lui Dilara, va face testul ADN. În schimb Domnul Ekrem va ieși în fața lui Dilara pentru a îi spune adevărul.

Cansu va avea parte de șocul vieții – Bebelușul Emre

Bebelușul Emre pe care Cansu îl văzuse în Centrul de Plasament și de care se atașase cu o mare dragoste, fusese dat spre adopție unei familii.

Atunci când Cansu va afla acest aspect, ea se va pierde cu firea datorită efectului experiențelor dureroase pe care le-a trăit una după alta.

Cansu a luat deja o hotărâre, în ciuda faptului că metoda pentru al întâlni din nou pe bebelușul Emre este foarte periculoasă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu