We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

12/16/2016

Furtuna pe Bosfor Ep 75 Rezumat

Furtuna pe Bosfor Ep 75. Asuman se va apropia de Harun. Dilara se va certa foarte tare cu Asuman de a cărei prezenţă la conac este din ce în ce mai deranjată.

Furtuna pe Bosfor Ep 75 Rezumat

Furtuna pe Bosfor Ep 75 Rezumat. Harun va fi cel care o va adduce înapoi pe Asuman care părăsise conacul. La fel cum încă nu ştie despre relaţia dintre Asuman şi Candan, Harun  este deranjat şi de apropierea ciudată arătată de Asuman faţă de el.

Ura Doamnei Maide este mare. Doamna Maide îi va invita pe Harun şi Dilara la un de dejun de împăcare. Tocmai când totul mergea fără cusur,

 Ozan va da buzna în casă şi îi va cere socoteală lui Harun cu privire la explozia de la ambarcaţiune.
[ads-post]
Doamna Maide va fi nevoită să recunoască adevărul.  Doamna Maide care este pe cale să moară, de acum înainte nu mai are nimic de pierdut. Chemând-o pe Hazal, ea îşi va pune în aplicare noul plan.

Veste tristă pentru Cihan. Situaţia lui Cansu este gravă.
Rezultatul pozitiv al RMN-ului efectuat o va linişti pe Cansu. Însă Cihan şi Deniz vor o observa o altă precizare legată de afecţiunea lui Cansu. De acum situaţia este foarte gravă.

Cihan care este deconectat de la problemele cotidiene din cauza afecţiunii lui Cansu nu este conştient nici de femeia misterioasă de pe urmele sale şi nici de pericolul la care este expus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu